Subjugare de Hanna Lee

Titlul: Subjugare

Autoare: Hanna Lee

Editura: Royal Ink Books

Anul apariției: 2024

Număr de pagini: 388

„ISABEL

Noua mea viață a început în urmă cu un an, când am lăsat în spate un trecut care și acum îmi tulbură somnul. Dar pentru a-mi putea susține moua viață, cât și cursurile universitare, am nevoie de un job bine plătit, pe care prietenul meu Kevin mă ajută să îl obțin.

Doar că jobul este în clubul „LUST”, cel mai controversat loc în care am călcat vreodată, și este condus de singurul om pe care l-aș lăsa să facă ce vrea cu trupul meu, dar care, în același timp, mă intimidează cel mai tare: tatăl prietenului meu.

DEVON

Cine a avut ideea să o angajeze în clubul meu nu s-a consultat și cu mine, căci eu aș fi refuzat categoric. Putea fi oricine, dar nu ea, căci din clipa în care am văzut-o, am dorit-o în cele mai nepotrivite moduri posibile. Toate interzise, msi ales că este iubita fiului meu. Pot avea orice femeie vreau, dar ea îmi consumă fiecare fantezie și îmi testează limitele plimbându-se zilnic prin fața ochilor mei.

Pot să privesc, însă nu pot să ating.”

Am fost curioasă să citesc povestea lui Devon de la prima carte a seriei. S-a dovedit a fi un personaj învăluit în umbre și mister.
Mi-am comandat cartea de cum a apărut, iar astăzi am găsit momentul să-mi astâmpăr curiozitatea.

O carte cu un titlu mai mult decât explicit, care te lasă să îți faci o idee despre subiect, ca să nu mai zic nimic despre faptul că ești atenționat că se adresează persoanelor de peste 18 ani!

„Totul a început în urmă cu vreo șase sau șapte luni, când am văzut-o pentru prima dată și am crezut că este un înger întunecat, venit să îmi culeagă sufletul murdar și demn de un loc de cinste în infernul lui Lucifer.”

Se anunță scântei! Nu au cum să nu apară fiind vorba despre o tânără de 21 de ani și un bărbat de 38 care îi stârnește cele mai fierbinți fantezii!
O lectură care are darul de a prinde cititorul în mreje, de a-l face să dea pagină după pagină pentru a urmări modul în care decurge povestea.
Devon este un bărbat sigur pe el, dur, dintr-o bucată, care-și asumă stilul de viață la fel cum și-a asumat de tânăr, responsabilitatea de a crește singur un copil… Este o întreagă istorie de descoperit.
Este șocat când descoperă că prietena fiului său are fantezii erotice cu el, dar și mai șocat când descoperă că aceasta este noua lui angajată în clubul Lust.
Isabel, pe de altă parte, este o tânără pe care viața a forțat-o să se maturizeze rapid, care ascunde un trecut plin de durere și cicatrici care încă nu s-au vindecat.
Sincer, ce mi-a plăcut cel mai mult a fost bagajul emoțional al personajelor, care ne este dezvăluit treptat de autoare, dar și mai mult am apreciat puterea de care a dat dovadă Isabel atunci când a trebuit să treacă peste un trecut care a avut grijă să o trântească la pământ.
Situația lui Devon și Isabel este cumva clișeică: diferență mare de vârstă, atrași unul de celălalt, dar în același timp, ambii încercând să se înfrâneze de la propriile dorințe.
Subjugare este o carte ce te ține cu sufletul la gură, îți stârnește imaginația și o panoplie largă de emoții: bune și rele.
Aparte de scenele de sex fierbinți, avem parte de emoțiile care se simt observând cum evoluează relația celor doi. Deși înțelegerea era să-și ofere plăcere și să-și îndeplinească fanteziile timp de trei zile, observăm felul în care Isabel încearcă să mențină o oarecare distanță emoțională față de Devon, dar și mai uimitoare este combinația de cald și rece, de duritate și delicatețe, pe care Devon le afișează față de tânără.
O carte ale cărei pagini nici nu știu cum au zburat, fiind concentrată să observ micile detalii care schimbă felul în care au hotărât că va decurge relația dintre ei.
„Am fugit mereu de ideea de a mă îndrăgosti, dar acum, pus în fața ei și pe punctul de a o pierde pe Isabel, încep să recunosc simptomele acestei boli pe care am întâlnit-o la cei din jur, mai ales la prietenii mei.”

Am avut parte de surpriza de a descoperi un bărbat care evită dragostea, cuprins în mrejele acesteia și care are curajul de a risca totul… sau de a evita să se implice?
Citiți cartea, astfel având posibilitatea de a descoperi un bărbat aparte, plin de fantezii pe care nu se sfiește să le pună în practică.
Oare vom avea parte și de povestea lui JJ???

3 gânduri despre &8222;Subjugare de Hanna Lee&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.