Citesc… citesc

📚 Julie Murphy — Dumplin’

”— Cred că e bine să fii cine vrei să fii până simți că ești oricine încerci să devii. Uneori, jumătate din lucru e deja făcut dacă reușești să te prefaci că poți să îl faci.”

O carte frumoasă și emoționantă. Cu o adolescentă simpatică, care nu este foarte deranjată de formele sale până are parte de primul sărut. O tânără sigură pe ea, suficient de încrezătoare încât să participe la un concurs de frumusețe. O lecție de viață pentru tinerele mai plinuțe. O carte pe care am citit-o cu mare plăcere.

📚 Paula Stoianovici — O pasiune pentru el

”— Trupul unei femei e cea mai frumoasă artă pe care o poți pune pe o pânză. Întotdeauna am apreciat femeia la adevărata sa valoare. Păcat că sunt puțini ca mine, să își dea seama că femeia este o adevărată minune în viața unui bărbat, să vadă tot ce este mai frumos la ea.”

O poveste frumoasă, cu două personaje interesante. Fiecare vine cu propriile sale secrete și dureri din trecut. Un tânăr bogat și sigur de el în vârstă de 28 de ani și o puștoaică de 19 care încă nu știe ce vrea de la viață… O poveste de dragoste interesantă!

7 gânduri despre &8222;Citesc… citesc&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.