Pachetul complet de Lauren Blakely

Titlul original: Full package

Autoare: Lauren Blakely

Seria: Big Rock, volumul 4

Editura: Midnight Books 18+
Traducerea: Ina Cassandra Halichias

Anul apariției: 2023

Număr de pagini: 304

„Bună, eu sunt Chase. Sunt medic la Urgențe. Dar și în timpul liber tratez tot felul de urgențe. De exemplu, foamea ta de senzații intense.
Misiunea mea e să-i ajut pe cei aflați în nevoie, iar când îmi șoptești în miezul nopții că ainevoie de mine, sunt extrem de încântat să-ți ofer mai mult decât ți-ai imaginat că poți primi. În astfel de momente, nu-mi trebuie un stetoscop ca să-ți ascult inima.

Dar am și eu o nevoie urgentă. Caut o locuință. Iar singurul om care mă poate ajuta e prietena mea cea mai bună, Josie. Josie e superbă, e loială și amuzantă. E cofetăreasă. Dar adevăratele ei dulciuri nu se află în vitrină.
Iată o situație dificilă. Presimt c-o să-mi lase gura apă în fiecare zi…”

Sunteți de acord cu zicala: Dragostea e oarbă?
Dacă nu, această carte este scrisă fix pentru a evidenția acest aspect!

O poveste scrisă pe un ton amuzant, alertă și ușoară, ce te face să zâmbești.
Chase este un medic la Urgențe, a cărui viață este trepiedantă, alertă și plină de provocări. Își caută o locuință proprie în Big Apple, dar se pare că nu are șanse de reușită.
Astfel, ajunge să locuiască cu sora celui mai bun prieten al său, totodată și cea mai bună prietenă a lui, Josie. Tânăra este patiser, a moștenit afacerea familiei și își caută o colegă de apartament.
Tranziția la locuitul celor doi împreună este rapidă și aproape la fel de ușoară de parcă ar fi locuit împreună o viață întreagă.
Mi-au plăcut mult discuțiile lor, dialogul spumos și amuzant, dar și momentele mai serioase când își fac confesiuni unul altuia.
Autoarea Lauren Blakely reușește să își prindă cititorul captiv între paginile cărții cu doar câteva mișcări de condei.
Asistăm de bunăvoie la modul în care cei doi își ajustează stilul, astfel încât locuitul împreună pare a fi ușor. Prietenia sinceră este liantul de la care pornește totul. Dar, treptat, observăm cum atracția își face simțită prezența între ei, chiar dacă fiecare încearcă să o nege, nedorind să piardă prietenia sinceră care-i unește.
Printre rețetele apetisante de prăjituri ale lui Josie și glumele cu dublu înțeles ale lui Chase, acțiunea volumului de față curge lin, fără ca cititorul să realizeze viteza cu care întoarce paginile.
Printre replicile pline de umor, observăm magnetismul celor doi, atracția ce plitește între ei, dar și modul în care se comportă unul cu celălalt.
Traiul împreună ne arată că Chase si Jossie sunt perfecți unul pentru celălalt.
Atunci când cad pradă pasiunii mistuitoare, cei doi stabilesc câteva reguli ce par ușor de respectat.
Autoarea Lauren Blakely scrie povești ușoare, clișeice, ccare oferă cititorului un moment de relaxare și o stare de bine pe care o simți intens la finalul unei săptămâni obositoare.
O lectură ce te face să te bucuri la final!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.