Un duce doar pentru mine de Kelly Bowen

image

Titlul original: I’ve Got My Duke to Keep Me Warm

Editura: Alma– Litera

Anul apariției: 2015

Traducerea: Manuela Bulat

Număr de pagini: 259

Kelly Bowen este o tânără autoare de historical-romance ce a debutat în anul 2014 cu romanul de față, care a înregistrat un succes imediat, urcând rapid în topul bestseller-urilor New York Times.

Am auzit păreri bune despre acest volum pe care deja îl aveam în bibliotecă, dar tot amânam să-l citesc. În sfârșit, acum m-am hotărât și l-am luat la citit!

Și nu-mi pare rău…absolut deloc!

Gisele Whitby este o tânără cu un talent aparte: stăpânește la perfecție arta de a părea altcineva decât persoana care este în realitate, însăși supraviețuirea ei depinzând de asta!!!

Jamie Montcrief, fiul bastard al unui duce, se trezește gol pușcă în cameră cu tânăra Gisele, și este pentru prima dată în viața lui …uimit: Gisele îi propune să-l angajeze pentru o misiune ce implică înșelătoria și o salvare îndrăzneață….

Gisele, o tânără cu maniere de Lady, care se dă drept o femeie simplă. Și nu doar atât! Are o întreagă rețea de informatori și ajută femeile abuzate de cei care ar trebui să le protejeze– soții lor!

Cum le ajută?

Le face să dispară, sub o altă înfățișare, să plece departe, și să-și ia fiecare viața de la început, uitându calvarul prin care au trecut.

Sincer, este o misiune aproape imposibilă, care cere mult curaj și dăruire.

Dar Jamie, este șocat când vede că, pentru a se asigura că fetele salvate de Gisele nu vor fi urmărite, aceasta este capabilă chiar și să dea foc unei case…

Ei, dar haideți să vă detaliez un pic condiția de bastard a lui Jamie, bine?

Se știe că bastardul este fiul născut în afara căsătoriei, da? Ei bine, teoretic da! Jamie era bastard… fiul ducelui și ducesei de Reddick, născut cu doar două ore înainte de căsătoria părinților săi…

Când descoperă cine este în realitate Gisele, și ce vrea să facă, Jamie este șocat.

Fostă marchiză de Valence, Gisele a fost nevoită să-și însceneze propria moarte și pe cea a fiicei sale vitrege, pentru a scăpa de un soț brutal și abuziv, pervers și dependent de opiu. Acest lucru îi reușește!

Dar, după 4 ani, este nevoită să revină la Londra, pentru a-l împiedica pe fostul soț să se căsătorească din nou! Și nu cu oricine…ci cu fiica tânără, timidă și neexperimentată a unui conte…

O carte plină de adrenalină, alertă, ce te ține cu respirația la gură, dorind să vezi ce se mai petrece.

Începe să i se arate fostului soț în plină stradă, încercând să-l discrediteze în ochii oamenilor din Înalta Societate; i se arată acasă, când acesta era amețit de opiu…și nu oricum, ci sărutând un alt bărbat…

Credeți că toate acestea sunt oare suficiente să-l facă să renunțe la căsătoria cu tânăra moștenitoare? Ei bine, se pare că nu….

Situația devine din ce în ce mai intensă, dar, ajutată de Jamie, Gisele începe să uite toate ororile prin care a trecut, ba chiar descoperă că poate să simtă iar încredere, respect și iubire pentru un bărbat. Credea că aceste sentimente s-au pierdut de mult pentru ea….

Dar lucrurile se precipită în momentul în care este anunțat un bal de logodnă pentru Lord Valence și logodnica acestuia, iar Gisele și Jamie trebuie să facă în așa fel încât să-i dea planurile peste cap maleficului Lord, în așa fel încât reputația logodnicii să nu aibă de suferit…

Reușesc cei doi să ducă planul la îndeplinire? Ce se întâmplă când Lord Valence își vede soția pe care o credea moartă?

Vor avea Gisele și Jamie o șansă să-și trăiască iubirea?

Citiți cartea! Sigur vă va impresiona!

Nota mea pentru carte este 9,9.

Publicitate

9 gânduri despre &8222;Un duce doar pentru mine de Kelly Bowen&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.