Cărți, 2018

💕 Kathleen Glasgow — O fată din bucăți

”— Nu vreau să fiu Louisa, șoptește ea. Nu vreau să mor. Nu mai vreau să fiu niciodată persoana aia. Ajută-mă să nu mai fiu persoana aia și o să te ajut și eu.

O cred. Îmi rostește numele. Rostește și numele Louisei iar și iar. Și plângem așa împreună, ore întregi, eu, sprijinită de perete, ea, lipită de spatele meu. Sprijinindu-ne una pe alta, așa cum ar și trebui.”

O poveste care ne rupe bucăți din suflet. Care ne trezește la realitate. Este ca un duș rece. O poveste despre depresie, despre ceea ce ascunzi în tine și care ajunge să te consume.

💕 Mircea A. Stan — Legea primăverii

”Vreau mila să-și răsfire

în părul tău eclipsa,

iar clipele piezișe

să nu ne mai încerce.

Abia atunci să trecem

împovărați de ziuă.”

Un volum de versuri ale contrastelor, despre moarte și renaștere. A naturii și a spiritului.

💕 Steven B. Frank — Cu temele în instanță

”Bernice este profesoara de parenting a mamei. La fiecare două luni, un grup de mame și câțiva tați merg la ea acasă pentru a învăța cum să devină mai buni ca părinți. Nu știu despre ce vorbesc ei, dar în ziua următoare ne asaltează numai citate enervante ieșite din gura mamei. Lucruri ca: nu poți pregăti drumul pentru copil, trebuie să pregătești copilul pentru drum. Sau: stomac gol, creier gol. Sau: ține pasul și nu va fi nevoie să încerci să prinzi din urmă.”

O carte amuzantă și ingenioasă. Despre războiul temelor pentru acasă.

15 gânduri despre &8222;Cărți, 2018&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.