Bucăți frumoase din cărți

📚 Jodi Ellen Malpas — În brațele lui

“În ochii lumii, probabil că Jesse pare un tiran dominator și așa și e, într-o anumită măsură. Dar e mult mai mult de-atât. Nu sunt sigură că mama și tata vor vedea dincolo de nevoia lui evidentă de a mă sufoca și de a mă controla. Vor vedea pornirea lui ca fiind nesănătoasă, dar, dacă o accepți, mai e nesănătoasă? Nu pentru că ești înspăimântat sau vulnerabil, ci pentru că-l iubești nemăsurat pe omul respectiv.”

O carte în care emoțiile se adună și se împrăștie… Două personaje care îți ajung în suflet aproape fără să vrei, a căror poveste îți stârnește curiozitatea. O iubire profundă, la granița dintre sublim și infern. O carte pe care o devorezi din dorința de a afla care va fi finalul pentru Ava și Jesse.

📚 Rena Fischer — Chosen. Aleasa

”Un tremur străbate trupul îmbrăcat în negru. Nu, mai degrabă un fel de flacără. Întind mâna și dintr-odată a dispărut. Se evaporă pur și simplu. Aidan. Bărbatul. Totul.

Și chiar în clipa în care înțeleg, când în mintea mea se formează cuvântul “proiecție”, aud în spatele meu un zgomot și cineva mă prinde de braț și mă întoarce cu o smucitură.”

O carte captivantă, plină de pericole, secrete și minciuni. Un teritoriu mistic: Cork. Personaje interesante, inteligente, care luptă pentru supraviețuire. Supraviețuirea celor cu superputeri. Care pot influența elementele sau pe oameni. O poveste care se citește pe nerăsuflate.

4 gânduri despre &8222;Bucăți frumoase din cărți&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.