2018 în citate

🔆 Alina Cosma — Îngerul Luminii

”Îi cuprinse fața, apoi își apropie gura de nările ei și începu să sufle încet. După o vreme îi simți respirația superficială, i se dezghețase și corpul. Zăceau amândoi într-o baltă de apă. Trase pătura și îi privi trupul gol. Pielea îi devenise roșie, din loc în loc sângerând.”

O lectura plăcută, alertă, un basm fantastic ce se citește cu plăcere.

 

🔆 Sanda Nicola — Carte de identitate

”Uneori închid ochii și încerc să simt din nou căldura din palmele Părintelui împreunate pe creștetul meu, în timp ce îl roagă pe Dumnezeu să mă ierte. Începând din acel moment nu m-am mai simțit niciodată singură.”

O lecție despre evenimentele ultimilor ani văzute prin intermediul reporterului de televiziune, îmbinate cu gânduri și emoții care o asaltează. O deschidere spre cunoașterea omului din spatele ecranului. O intrare în mintea unei femei puternice.

 

🔆 Mark Lowery — Călătoria mea cu Charlie

”—Dar ciocolate din alea groase, învelite în folie aurie? Alea sunt preferatele mele. Nouăzeci la sută, ciocolată. Cinci la sută, biscuit.

— Și ceilalți cinci la sută? întreb eu, pentru simplul motiv că mereu îmi dă câte un răspuns ciudat.

Charlie fornăie zgomotos.

— Visuri.”

Un roman cu lacrimi rupte din suflet și hohote de râs. O poveste dureroasă și o lecție despre iubire.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

🔆 Alina Cosma — Suflete pereche

”— Așa sunt oamenii, unii buni, alții mai puțin buni. Iar viața nu este întotdeauna pictată doar în roz. Trebuie să acceptăm voia lui Dumnezeu.”

Al doilea volum al seriei Tărâmul Mistic, continuă basmul care ne-a fascinat încă de la prima pagină. De data aceasta, accentul se pune mai mult pe componenta religioasă.

🔆 Michel Stanovici — Trei vorbe, cinci minciuni

“Am încheiat discuția căzând de acord asupra a două aspecte: numai trădarea poate justifica transformarea iubirii în ură, iar dialogul este o condiție sine qua non pentru ca un cuplu să dureze.”

Un roman care m-a surprins, cu tente psihologice, despre căutarea continuă a sufletului pereche și despre cunoașterea de sine și a partenerului.

 

8 gânduri despre &8222;2018 în citate&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.