Vrăjitoarea cea poznașă de Helen Baugh

Titlul original: The witch with an itch

Autoare: Helen Baugh

Ilustrații: Deborah Allwright

Editura: Univers Enciclopedic

Colecția: Junior

Traducerea: Irina – Ruxandra Popa

Anul apariției: 2018

”În ultima zi de școală, micuța vrăjitoare a luat examenele cu note foarte bune…

Atunci, de ce toate vrăjile îi ies pe dos?”

“O poveste amuzantă despre vrăji și strănuturi, despre ce este bine și ce este rău.”

O cărticică a cărei copertă frumos colorată te umple de energie și bucurie, atrage atât atenția celor mici cât și pe a adulților.

La Școala Vrăjitoarelor, micuța vrăjitoare a luat notă mare la examenul final. Acum, este foarte încântată că a venit vacanța și poate, în sfârșit, să facă ce pozne vrea ea și să-i necăjească pe alții!

Îi cad ochii pe broască și hotărăște să o transforme în pălărie. Dar… un strănut o deviază! Este supărată că nu i-a ieșit vraja și pleacă mai departe…

Nu se lasă păgubașă, deși se cam îndoiește de puterea vrăjii. Încearcă cu un păianjen negru… același lucru: strănută și nu îi iese… Cu o salamandră… și nimic! Este de-a dreptul furioasă.

Oare ce s-a întâmplat?

O povestioară amuzantă, din fiecare rând răsare bucurie. Cu pagini lucioase și rezistente, cartea poate fi utilizată de micuții nerăbdători.

Ilustrațiile pun în evidență textul, atrag atenția asupra detaliilor, iar copiii învață despre noțiunile de bine și rău. Și nu oricum, ci prin puterea exemplului!

O carte potrivită micuților care au învățat alfabetul, deoarece pot încerca să-și exerseze cititul cu ea. Acum, că se apropie Ziua Copilului, cred că această carte ar fi un cadou ideal pentru cei mici!

Mulțumesc editurii Univers Enciclopedic pentru exemplarul oferit spre recenzie.

8 gânduri despre &8222;Vrăjitoarea cea poznașă de Helen Baugh&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.