Marea aventură a lui Bobiță de Jennie Poh

Titlul original: Herbie’s big adventure

Autoare: Jennie Poh

Editura: Univers Enciclopedic

Colecția: Junior

Traducerea: Irina Iovu

Anul apariției: 2017

”Ziua cea mare a venit!

E timpul ca Bobiță, ariciul, să plece în prima lui mare aventură, dar oare este pregătit?

Bobiță descoperă că, dacă ai puțină imaginație, găsești curajul de care ai nevoie pentru a te putea descurca în lumea largă.”

O carte cu și despre animale. O carte cu și despre arici. O carte cu și despre Bobiță… un arici născut chiar la începutul toamnei…

O poveste ușoară și frumoasă, despre maturizare; aplicabilă nu doar aricilor. Copiii învață despre creștere și maturizare, despre faptul că nu vor fi mereu copii… Vor deveni și ei adulți cu responsabilități!

Cu imagini atrăgătoare și propoziții simple, cartea atrage micuții spre lectură. Sau poate fi citită seara înainte de culcare.

Cu foi lucioase, frumos colorată, această poveste educativă poate fi citită celor mici de părinți sau, de cei mari care au învățat alfabetul — singuri.

Un arici, pe numele său Bobiță, pornește în marea aventură a vieții sale. Călătoria inițiatică spre maturizare. Fiecare arici pornește, când este suficient de mare, în călătoria pentru căutarea hranei.

Purtat pe sus, pe aripile întinse ale unui vârtej, Bobiță se trezește dus de vânt spre apus… Găsește un cotor de măr pe care-l ronțăie cu plăcere. Apoi, vântul îl poartă mai departe… și mai departe… până când, ajunge în sfârșit, acasă.

Ce învață Bobiță din călătoria vieții lui? Hmmm, asta aflați citind cartea!

Lectură plăcută!

Mulțumesc, Univers Enciclopedic, pentru exemplarul oferit spre recenzie.

8 gânduri despre &8222;Marea aventură a lui Bobiță de Jennie Poh&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.