Drumul spre victorie de Lexi B. Newman

Titlul: Drumul spre victorie

Autoare: Lexi B. Newman

Seria: Meciurile dragostei, volumul 3

Editura: Stylished Books

Anul apariției: 2019

Număr de pagini: 366

”Wes Hunter, fratele mai mic al lui Roman, se transferă la Universitatea Columbia cu visul de a ajunge cândva un jucător profesionist de baschet, ignorând cu vehemență dorința tatălui său de a-și continua studiile la Yale. Lăsând totul în urma lui, primește un loc în echipa de baschet a universității și totodată o cunoaște pe vestita Stacie Castellano, o tocilară secretoasă care îl scoate ușor din minți și care ascunde mult mai multe lucruri decât se așteaptă el.

Pe lângă inteligența nebănuită, Stacie se dovedește a fi expertă în șantaj și o bună negociatoare, dar totodată și neașteptat de temătoare. Intențiile lui Wes în privința ei ajung din prima clipă să fie puse sub lupa îndoielii, dar cu toate că e blocată într-o relație toxică ce îl face pe Wes să vrea să bată în retragere, ambii hotărăsc să riște în numele iubirii. 

Meciurile dragostei nu este despre cum joci în sport. Este despre cum joci în dragoste. Și întotdeauna ieși victorios!”

De data aceasta schimbăm sportul!

Dacă în Adevărata victorie e după meci și Ultima șansă la victorie am aflat despre dragoste și fotbal american, de data aceasta Wes ne învață despre dragoste și baschet.

Wes Hunter este fratele mai mic al lui Roman, cu care ne-am întâlnit în primul volum al seriei. Este interesat de Stacie, după cum bine știm. Iar aceasta nici măcar nu știe de existența lui!

“Controversele la adresa ei mă stârnesc de fiecare dată.

Nu știu cine e.

Nimeni nu știe cine e.

Pe când unii au impresia că e virgina Universității și cumințenia pământului, alții spun că, de fapt, sub tot învelișul inocent, se ascunde o viperă. Niciunul nu poate să-mi spună ceva concret despre ea.”

Apoi am fost șocată să aflu că domnișoarele din campus îl plătesc pe Wes pentru a se culca cu ele… La așa ceva chiar nu m-aș fi așteptat! Aaaa, și este un tip căruia îi place să citească… Maya Banks! Nu ai cum să nu îl îndrăgești.

Pentru 500$ obținuți de la Wes la strângerea de fonduri pentru Frății, Stacie trebuie să-i ofere acestuia un sărut și două cărți…

Cu aceeași fluiditate cu care ne-am obișnuit, autoarea Lexi B. Newman atrage, ispitește și menține viu interesul cititorului în această poveste. Oferind un amestec de umor și dragoste cu situații neobișnuite și replici răsuflate dar atât de haioase încât râdem în hohote.

Seria aceasta s-a dovedit a fi pentru mine pastila antistres perfectă!

Stacie Castellano a fost pentru mine un adevărat șoc! La doar 17 ani, studentă și șantajistă și negociatoare de top! Iar problemele se complică din ce în ce mai tare.

Aceste două capete tari se comportă asemeni unor copii răsfățați. Sper să își rezolve repede neînțelegerile și să discute cu adevărat unul cu celălat. Și totuși, sunt doar niște adolescenți plini de hormoni, de doar 17 și 19 ani.

Drumul spre victorie este o poveste șocantă, adorabilă, imposibilă și totuși, posibilă! Cu personaje care reușesc să-și complice viața cu succes.

Să vedem ce se întâmplă când încearcă să o descurce.

Autoarea a dovedit o reală evoluție pe parcursul acestei serii care a crescut de la volum la volum.

Wes și Stacie s-au dovedit a fi doi tineri profunzi, destul de maturi în anumite aspecte și copii de-a dreptul, în altele. Cu toate astea, pentru nici un moment nu m-am îndoit de iubirea care îi unește.

“— Dar, Wes, dacă îți bați joc de mine… ei bine, găsesc eu o modalitate prin care să te fac să regreți.”

Comicul de situație este la ordinea zilei fie că este provocat de Wes și Stacie, de Roman și Alice sau de Garret și Melody.

“— Ce dracu’, femeie?! Tu nu știi să ții un secret?

— Se pare că nu, replică arogantă. Unde mergem?

— Ce zici de Alaska? întreb ironic. Acolo sigur nu o să mă caute. Așa că, fă un bine și ascunde-mă în cea mai adâncă și mai întunecată gaură din lume că, dacă pune mâna pe mine după toată treaba asta, nu doar că o să îți omoare cel mai drăguț iubit. N-o să mai rămână din el nici măcar un strop de ADN.”

Lucrurile intră pe făgașul lor după ce sunt depășite toate obstacolele, iar Stacie și Wes au, în sfârșit, parte de fericirea până la adânci bătrâneți.

Meciurile dragostei este o serie de neratat pentru cei cărora le plac poveștile de dragoste asezonate cu mult umor, care te poartă pe vremea studenției.

“Poate că relația noastră e clișeică. Poate că sportivul universității care se îndrăgostește de tocilară e o idee pe care o regăsești doar în cărți și filme. Acea idee clișeică ce nu funcționează și în viața reală.

Ei bine, în cazul nostru nu doar că a funcționat. Da, eu — sportivul — m-am îndrăgostit lulea de ea — tocilara —, dar sunt mai mult decât fericit.”

Ce mai pot spune mai mult de atât? Recomand seria!

Mulțumesc autoarei Lexi B. Newman pentru exemplarul oferit spre recenzie.

Publicitate

4 gânduri despre &8222;Drumul spre victorie de Lexi B. Newman&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.