Ultima șansă la victorie de Lexi B. Newman

Titlul: Ultima șansă la victorie

Autoare: Lexi B. Newman

Seria: Meciurile dragostei, volumul 2

Editura: Stylished Books

Anul apariției: 2019

Număr de pagini: 366

”Lui Garret Nova i-a plăcut mereu să își ascundă adevăratele sentimente și probleme, chiar și de cel mai bun prieten al său, Roman. Mereu glumeț și pus pe șotii, ține departe de ochii lumii neînțelegerile sale cu propriul tată, cât și frustrările interioare cu care se confruntă, legate în special de contractul cu echipa favorită de fotbal american. În viața lui apare Melody Blaze, acel gen de fată de care s-a ferit întotdeauna. Aparent superficială, înțepată și surprinzător de aventurieră, îi întoarce lui Garret lumea cu susul în jos, transformându-l rapid într-o bombă amoțională care nu-și mai înțelege propriile sentimente. Totodată, îl ajută să-și atingă scopul, acela de a pune mâna pe contractul valoros care e la un pas să-i alunece printre degete. Să fie asta ultima lui șansă la victorie?”

Încă de când am citit Adevărata victorie e după meci, am fost intrigată de Garret, un filfizon în toată regula, cu valențe de actor de comedie și membru al organizației pentru salvarea animalelor. Este un tip complex, care ascunde mult mai multe decât arată. Masca pe care o poartă începe însă să crape, iar printre fisuri, putem observa anumite aspecte pe care nu le-am intuit inițial.

Garret Nova este prietenul lui Roman Hunter, un sportiv foarte bun, căruia îi place să pozeze într-un tip vesel și lipsit de griji.

Garrett are propriile probleme și nu se poate atașa emoțional de cineva — hipersexualitate, asta pe lângă faptul că relația cu tatăl său este ca și inexistentă…

Ei bine, Ultima șansă la victorie continuă aventurile din campusul Universității Columbia, avându-l ca prim – protagonist pe Garret și pe tânăra Melody.

Situațiile amuzante se țin lanț, ironiile și farsele sunt la ordinea zilei. Cititorul nu face altceva decât să se distreze citind.

“Nu iau nimic în serios?!

Ei, drăcie!

Femeia asta habar nu are ce vorbește. Iau multe lucruri în serios, mai multe decât ia ea, dar faptul că nu mă cunoaște deloc, nu-i permite să vorbească aiurea. Nu are nici cea mai vagă idee cum sunt și faptul că toți mă tratează de parcă sunt exact așa cum las eu să se vadă, începe să mă irite.”

Și de aici începe…

Vacanța de Crăciun, în Maryland, împreună cu Roman și câțiva prieteni… dar Melody greșește drumul și se trezesc aiurea pe coclauri într-o comunitate Amish, fără semnal la telefon și fără benzină în rezervor…

“Garret se uită la mine distrat, punându-și un braț sub cap. Mă uit și eu la el și nu pot să nu mă întreb cum naiba am ajuns aici. Am avut o perioadă în care fugeam de el. Alergam prin tot campusul, încercând să stau cât mai departe de calea sa, pentru a nu ne întâlni, iar acum împărțim același pat și mâinile lui stau acasă, așa cum nu credeam că o să se întâmple.”

Garret și Melody sunt două personaje care ascund multe secrete. Pe care abia aștept să le descopăr!

Ultima șansă la victorie este o lectură lejeră care te face să uiți de grijile cotidiene, te amuză și îți oferă o poveste de dragoste incitantă și nu lipsită de piedici.

Prima lor noapte de dragoste relevă faptul că Melody era virgină… Garret este uimit. Efectiv nu-i vine să creadă așa ceva. Se întreabă cum de e posibil…

Melody pozează în tipa bogată și modernă, care reușește să se integreze în diferitele cercuri sociale ale campusului… dar ascunde faptul că nu este deloc bogată. Încă se luptă să fie diferită de fata grasă și nebăgată în seamă din timpul liceului… Melody este o tânără nesigură pe ea, care pozează în ceea ce nu este pentru a salva aparențele. Doar câțiva oameni își dau seama că e doar teatru. 

Garret are și el ceva probleme, să o accepte pe noua soție a tatălui său care este de aceeași vârstă cu el fiind una dintre ele. Ba mai mult, atunci când Roman îl invită să petreacă sărbătorile împreună, Garret reușește să se ia la bătaie cu propriul tată, hotărât parcă să-și ia revanșa pentru toate bătăile primite în tinerețe. Singura capabilă să-l oprească se dovedește a fi Melody.

Și ceea ce este cel mai ciudat este faptul că, deși sunt atrași fizic unul de celălalt, nu se prea suportă… Doar în pat sunt perfect compatibili!

”Cel puțin nu trebuie să-mi fac griji din cauza patului. Fiind deja rupt, singura mea grijă ar fi să nu zdruncinăm casa atât de tare, încât să ajungem cu etajul la parter.”

Faptul că decide că între el și Melody nu vor fi sentimente, deși cititorii realizează că ceva se întâmplă, aceasta este cea mai mică dintre problemele lui Garret. Se trezește cu soția tatălui său peste el în cameră! Și este profund șocat și oripilat de întreaga situație.

Totul se rezolvă în această privință și aflăm că Garret este cel mai bogat student din campus!

Ultima șansă la victorie este volumul unde evitarea comunicării reale între parteneri naște confuzii.

Cei doi decid să aibă o relație de genul prietenilor cu beneficii.

Doi tineri cu profunde răni din trecut, care se ajută unul pe altul să meargă mai departe. Și fără să-și dea seama, se îndrăgostesc profund unul de altul!

Volumul al doilea al seriei “Meciurile dragostei” păstrează linia seriei oferind umor din plin și sentimente explozive între persoane cărora nu le-ai acorda nici o șansă să formeze un cuplu.

O poveste captivantă, care te ține cu sufletul la gură de la prima până la ultima pagină.

Certuri, gafe, gelozii, ironii și farse, sentimente; toate ne iau cu asalt din fiecare pagină a acestui volum. Împăcări și despărțiri ce provoacă durere și fericire sunt cele care ne mențin atenția concentrată asupra lor.

Am fost surprinsă de această poveste, de profunzimea ei. În continuare este o carte plină de umor, dar autoarea a reușit să le dea acestor două personaje o greutate mai mare, făcându-i de neuitat.

Cei doi sunt de apreciat pentru lupta constantă pe care o poartă în numele iubirii. Dacă rămân sau nu o pereche solidă, vă invit să descoperiți citind cartea.

Mulțumesc autoarei Lexi B. Newman pentru exemplarul oferit spre recenzie.

7 gânduri despre &8222;Ultima șansă la victorie de Lexi B. Newman&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.