How I Read Books Tag

Mul╚Ťumesc Ana pentru provocare!! ­čÖé

­čî║ How do you find out about new books to read?/ Cum afli despre noi lecturi interesante?

Din grupurile de carte, din recomandările prietenelor mele și de pe blogurile pe care le urmăresc, librării online și Goodreads. Cam astea ar fi cele mai importante surse de informare.

­čî║ How did you get into reading?/ Cum ai ajuns s─â cite╚Öti?

Aici, un cuv├ónt important l-au avut p─ârin╚Ťii. Se ╚Ötie c─â un copil face ce vede acas─â, nu? Ei bine, ai mei p─ârin╚Ťi citeau de c├óte ori aveau pu╚Ťin timp liber. Nu a mai fost dec├ót un pas p├ón─â am descoperit o ├«ntreag─â aventur─â ├«n interiorul c─âr╚Ťilor!

­čî║ How has your taste in books changed as youÔÇÖve gotten older?/ Cum s-a schimbat gustul ├«n materie de lectur─â pe m─âsur─â ce au trecut anii?

Nu mai citesc at├ót de multe basme ca la ├«nceput! ­čÖé Glumesc! Citesc multe genuri, ├«n func╚Ťie de dispozi╚Ťie, de autor, de recomand─ârile primite. Ba chiar, m─â mai ╚Öi las influen╚Ťat─â de coper╚Ťi! Dar ├«mi plac mai mult pove╚Ötile cu substrat psihologic. Lec╚Ťiile de via╚Ť─â!

­čî║ How often do you buy books?/ C├ót de des cumperi c─âr╚Ťi?

Foarte des! Săptămânal de la chioșc și vreo 3 sau 4 comenzi din librăriile online.

­čî║ How did you get into Booktubing (Bookblogging)? Cum ai ajuns s─â faci Booktubing (Bookblogging)?

Cred c─â am mai spus de-a lungul timpului. Pur ╚Öi simplu sosise timpul unui pas ├«nainte. De atunci, am c─âsu╚Ťa mea!

­čî║ How do you react when you donÔÇÖt like the end of a book?/ Cum reac╚Ťionezi c├ónd nu ├«╚Ťi place sf├ór╚Öitul unei c─âr╚Ťi?

Nu foarte bine. Pot aprecia cartea p├ón─â ├«n punctul ├«n care nu mi-a mai pl─âcut. De citit, o citesc oricum. ╚śi, de obicei, o carte care nu-mi place mie, are ╚Öi ea cititorii ei!

­čî║ How often do you take a ÔÇťsneak peekÔÇŁ at the end┬áof a┬ábook to see if there is a happy ending?/ C├ót de des arunci o privire la finalul unei c─âr╚Ťi s─â vezi dac─â e fericit?

De fiecare dată! Este mică mea plăcere vinovată. Îmi plac recenziile detaliate, nu mă deranjează spoilerele. Prietenele mele știu că îmi pot povesti integral o carte și eu tot o voi citi cu plăcere!

­čî║ Who are you going to tag?/ Cui ├«i dai tag?

Pe cine s─â aleg de data asta?

Pe Oli & Tyna de la Delicatese Literare!

Ce spune╚Ťi fetelor?

15 g├ónduri despre &8222;How I Read Books Tag&8221;

  1. Frumoase r─âspunsuri, Geo, cunosc perfect starea c├ónd ├«ncepe s─â nu-╚Ťi mai plac─â o carte. Anul ─âsta mi-am propus s─â nu m─â mai chinui. Dac─â o carte nu m─â atrage ├«n primele capitole citite, mai mult, ├«mi provoac─â dezinteres, pur ╚Öi simplu o las deoparte ╚Öi ├«mi aleg o alt─â lectur─â. Dac─â abandonez o carte, nu ├«nseamn─â neap─ârat c─â va fi o decizie luat─â pentru totdeauna.

    Apreciat de 1 persoan─â

  2. Ce-mi place tag-ul acesta! De multe ori ├«n tag-uri fie sunt prea multe ├«ntreb─âri fie nu prea au sens, dar ─âsta e chiar fain! ├Ämi plac ╚Öi r─âspunsurile tale ­čÖé Cred c─â ├«l voi prelua ╚Öi eu ­čśÇ

    Apreciat de 1 persoan─â

Las─â un r─âspuns

Te rog autentific─â-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul t─âu WordPress.com. Dezautentificare /  Schimb─â )

Poz─â Twitter

Comentezi folosind contul t─âu Twitter. Dezautentificare /  Schimb─â )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul t─âu Facebook. Dezautentificare /  Schimb─â )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.