Girl Online de Zoe Sugg

22510983

 

Cartea aceasta am cumpărat -o dintr-un moft : pur și simplu nu pot ieși dintr-o Librarie fără să cumpăr o carte!
E ok subiectul: despre o adolescentă care are accese de panică în urma unui accident de mașină, are un blog unde-și spune problemele și unde se simte ea însăși! Prietenul ei cel mai bun , Elliot – homosexual declarat- este cel care o susține si o încurajează …
Debutul carții este greoi , pe alocuri plictisitor, dar asta se schimbă în momentul în care începi să o cunoști mai bine pe Penny – eroina noastră. Îți dai seama că este doar o față a ei, ceea ce arată celor apropiați fiind cu totul diferit! Adevarata Pen se dezvăluie în fața familiei, a celui mai bun prieten și a blogului său, unde are curajul să-și arate defectele prin niște articole super-haioase . De fapt, pe blog este singurul loc unde se simte cu adevărat bine, sigură pe ea!
Printr-un concurs de împrejurări, Pen , Elliot și părinții ei, ajung la New York la un hotel de lux pentru a organiza o nuntă de care se ocupă mama ei! Ei bine, de acum viața ei și chiar și stilul de a gândi se schimbă!
Cunoaște un băiat pe care-l confundă cu cel ce va cânta la nuntă: Noah !
Despre Noah nu vă pot spune decât că a trecut printr-o tragedie în care și-a pierdut părinții și că se poartă extrem de frumos cu Penny . Este foarte romantic, ce mai! Un băiat de vis, cum numai în cărți găsești!
Și totuși…..ceva ascunde! Deși nu știu cu siguranță ce anume. Dar aflu eu!
Sau aflați voi dacă citiți cartea !!!!
O carte frumoasă, care pur și simplu te relaxează!

Nota mea pentru această carte este 9,7.

8 gânduri despre &8222;Girl Online de Zoe Sugg&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.