Gaudeamus 2016 – part 2

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage


imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageO zi memorabilă a fost ziua de sâmbătă, 19 Noiembrie 2016!
De ce????
Stați așa să vă spun: întâlnire cu prietenele, cu autorii mei dragi și cărțile– cele care ne-au apropiat! 🙂 Astea ar fi ingredientele principale!

Acum să mai detaliez…

Dimineață, frig și vânt puternic, prietenii rezistă… în fața intrării principale! Aveam întâlnire cu autoarea Corina Cîndea și fetele de pe Triplu H la cafea! Am mers la cafea! Emoții, râsete și îmbrățișări; telefoane îmbăiate în cafea – un autograf mai aparte!

Apoi, a urmat intrarea pe tărâmul cărților!!! O lume magică!
După părerea mea, anul acesta Librex a fost la mare înălțime!
Lansări de carte în lanț, la autori dragi inimii mele.<3 Am debutat cu lansările Corinei la Micuța balersină & Măști și secrete; urmată bineînțeles de doamna autoare Cici 🙂 – Oana Arion și volumul 3 al unei serii pe care o ador: volumul Dincolo de timp; a urmat Natașa Alina Culea și o dublă lansare de carte: Lupii trecutului. Sofia & Nopți la Monaco; Nicoleta Tudor cu ale ei Cercurile mistice & Orașul de deasupra – care au hăinuțe noi, adorabile, deși recunosc că coperta din spate este și mai frumoasă! A urmat Rodica Mijaiche și Secrete & Anotimpul iubirii; Davine & Lexi au lansat primele două volume ale seriei Tratament special; Gabrielle Guvenel și seria Eria; apoi Andreea Blându și Sclipind la ultimul vagon!
Asta s-a întâmplat la Librex!

Mulțumesc Corina, Nicoleta, Natasa pentru cărți; Librex pentru alte cărți 🙂

În curând voi veni cu impresiile de lectură!

Ce m-a impresionat la aceste lansări, aparte de bucuria autorilor, de a fii printre prieteni? Implicarea editurii! Ne-au făcut să simțim că le pasă. Că suntem acasă! De ce? Simplu: cărțile frumos împachetate, mici atenții primite la seriile de autor; fundițele cu care erau legate cărțile; o mască de bal la Corina; un sigiliu la Oana; o voaletă și o măscuță dantelată la Natașa; un medalion simbolic la Nicoleta…și putem continua tot așa!

Ba chiar ne-au oferit și ciocolată rece, nouă – cititorilor, că zăpușeala era cuvântul de ordine!

M-am bucurat să îmi revăd și să văd pentru prima dată prieteni din mediul virtual; așa cum am observat că se poartă și salvarea aparențelor– prieteni care te-au blocat pe rețele de socializare, dar care nu doar că îți Zâmbesc și te întreabă ce faci, te mai și Sărută în public….

Dar, acesta a fost un lucru lipsit de importanță, în comparație cu tot entuziasmul și bucuria de a vedea autorii mei dragi, de a-i cunoaște personal, de a ne purta unii cu alții ca o mare familie… Momente de neuitat!

La Editura Quantum Publishers ne-a întâmpinat o doamnă veselă și zâmbitoare: nimeni alta decât Theo Anghel, autoarea seriei Am murit din fericire; am avut parte de lansări și aici! Nu se putea altfel!
Daniel Botea, Cristina Oțel și Leila Sandra Coroian au avut lansări în această zi! Abia am reușit să alergăm de la un stand la altul!

Diamantul din șatră de Nelu Sorin Stancu a avut și el stand la Gaudeamus! Mulțumesc domnului autor pentru carte!

Printre rucsace cu cărți, sacoșile pline și aglomerația existentă, atmosfera a fost una de bucurie și entuziasm!

Am trecut pe la standurile mai multor edituri unde am găsit cărți noi și interesante: Litera, Art, Paladin, Nemira, All, Trei, Tritonic, Rao, Leda….

Ceea ce mi-a plăcut cel mai mult a fost interacțiunea autor- cititor! Mă bucur că am avut posibilitatea să îi cunosc personal, pe cei pe care nu îi știam! Această zi nu o voi uita niciodată!

Cu speranța că ne vom întâlni și la alte evenimente….vă pup pe toți: prieteni, autori și editori!

18 gânduri despre &8222;Gaudeamus 2016 – part 2&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.