Ce mai citesc vara asta

📚 Lorena Lenn — Dragoste neașteptată

”Îi plăcea că el se uita și acum după ea și făcea asta oriunde ar fi fost, în curte, pe hol, atunci când se plimba pentru ca timpul să treacă mai ușor, sau atunci când mânca. Îi simțea prezența și privirea și îi venea să îl ia în brațe, așa cum știa că și el ar fi făcut. Simplul fapt că era acolo, lângă ea, îi dădea putere și speranță pentru a înfrunta orice. Și totuși, abia aștepta să fie din nou la pieptul lui, acolo unde îi era locul.”

O carte cu un potențial imens, care nu a reușit să fie exploatat la capacitate maximă și să devină veridic. Așa, a părut o dare de seamă. Un rezumat făcut pe repede-nainte…. Povestea de dragoste nu reușește să transmită emoții și nici nu pare credibilă.

📚 Simona Lungu — Întoarce-te la mine vol. 2

”Când am ajuns aici, am zis că pot să mor. Îmi îndeplinisem promisiunea. Dar Ana nu m-a lăsat! M-a readus la viață, mi-a îndepărtat coșmarurile și am prețuit fiecare zi trăită alături de ea și copiii mei. Familia e tot ce am pe această lume, iar tu, Ana, ai fost mereu sufletul meu!”

O poveste de dragoste pe vreme de război! O emoție pură de la prima și până la ultima pagină! Ana se dovedește a fi o tânără curajoasă, care este decisă să lupte pentru bărbatul pe care îl iubește! Și este dispusă să-l aștepte atât cât e nevoie.

10 gânduri despre &8222;Ce mai citesc vara asta&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.