Seria „Triumful iubirii” de Anne K. Joy

Seria: Triumful iubirii

Autoare: Anne K. Joy

Editura: Olga

📚 Căsătorită cu un naiv

Despre primul volum al seriei „Triumful iubirii” nici nu prea știu ce părere să am.
Nu aș putea spune că am rezonat cu Lia Todd, chiar deloc, deși i-am înțeles într-un final modul de gândire.
Este o tânără rănită de părinții ei, care au ales să o părăsească atunci când avea cea mai mare nevoie de ei. Bunica maternă a fost singura care i-a purtat de grijă. Astfel, tânăra a devenit o persoană dură și rece, cinică, care nu-și dă voie să aibă sentimente față de cei din jur. Tocmai pentru că se teme să nu fie din nou rănită și părăsită.

Lia este o tânără matură din punct de vedere al vârstei, imatură emoțional. Care trebuie să facă pace cu trecutul prntru a se putea bucura de prezent, dar mai ales de viitor.
Samuel Martinez este un tânăr om de afaceri, ce a preluat afacerile tatălui său după decesul acestuia. Un tânăr încrezător și… naiv. Onest, care îi trece cu vederea că l-a luat de soț folosindu-se de o minciună, că a fost obiectul unui pariu.
Lia, pune un pariu cu prietena și colega ei de muncă Karol, că va reuși să se căsătorească cu Samuel, ba chiar va rămâne măritată cu acesta timp de un an. Totul pentru fabuloasa sumă de 15.000 de dolari.
Dar cum socoteala din târg nu se potrivește niciodată cu cea de acasă, căsătoria celor doi străbate diferite piedici, se transformă, iar ceea ce îi desparte cu adevărat, pare a fi tocmai iubirea.
Am fost uimită de această carte, deoarece știam că fiecare carte a autoarei are happy-end. Pe când aceasta…

📚 Frânge-mi inima dacă poți !

Aventurile Liei și drumul acesteia spre maturizare și suferință continuă…
Teodor Gavrilescu este omul de afaceri dur, lipsit de sentimente, hotărât sâ câștige tot ce își dorește.
Iar atunci când o întâlnește pe Lia, masculul este stârnit. Dar, așteaptă…
Soarta îi dă o șansă atunci când tânăra își părăsește soțul, când toți o stigmatizează. El profită de această șansă și îi întinde femeii o mână de ajutor.
Lia este bucuroasă că poate pleca din Booksville, fiind hotărâtă să nu mai revină decât atunci când o va putea face cu capul sus, fiind cineva.
În Kansas, alături de Teodor, are parte de pasiune, de un serviciu provocator și de șansa de a face bani.

Ambii hotărăsc de comun acord că între ei totul se va reduce la prietenie și sex. Dragostea nu are ce căuta.

Lia este total de acord. Teodor este mai mult decât încântat! Este convins că relația lor va merge bine, neexistând nici cea mai mică șansă ca el să lase sentimentele să-l conducă. Niciodată nu a făcut-o!
Tânăra se dovedește a fi pricepută la afaceri, are fler, dar viața ei emoțională este un haos.
Deși savurează din plin fiece moment petrecut alături de Teodor, Lia este tristă că nu îl consideră nimic mai mult decât un prieten cu care se culcă.

„Frânge-mi inima dacă poți!” este volumul care o învață pe Lia despre prietenia profundă și sinceră cu o femeie. Raluca este sora lui Teodor, dar este o poveste lungă aici, pe care vă las să o descoperiți!
Cele două femei devin apropiate, partenere de afaceri, surori.
Dar știți care este cel mai amuzant lucru?
Că flușturaticul lipsit de sentimente – Teodor Gavrilescu, se îndrăgostește de puternica și temperamentala Lia. O dragoste care în final nu-i provoacă decât durere…
Recunosc că am avut parte de o lectură interesantă, ce m-a ținut cu sufletul la gură.

📚 Lasă-mă să te recuceresc!

O lectură aparte, cu multe emoții variate și un suspans care te ține cu sufletul la gură.
Lia se reîntoarce în orașul natal doar pentru a avea parte de o întâlnire surprinzătoare cu soțul pe care l-a părăsit cu ani în urmă…
Doar că se schimbă situația de data aceasta. Sam este cel care își dorește de data aceasta divorțul.
Dar Lia nu se lasă cu una cu două. Îl șantajează să petreacă împreună 30 de zile înainte de a accepta să semneze hârtiile de divorț!
Cine credeți voi că are parte de o surpriză șocantă? Nimeni alta decât Lia!
Se pare că bărbatul are o fetiță de trei ani despre care soția sa nu știa nimic… Și află despre existența micuței chiar când cei doi se mută la ea.
Alertă, cu multe răsturnări de situație și clipe tensionate, cartea oferă cititorului ocazia de a descoperi o Lia care își schimbă treptat mentalitatea, face pași importanți pe drumul maturizării, se schimbă fără să își dea seama.

Dintr-o tipă rece cu aere de divă o observăm cum se transformă, devine mai umană pe măsură ce lasă trecutul în urmă, ce face pace cu acesta. Pe măsură ce-și vindecă rănile, Lia, ajutată de Samuel și de micuța Amber, începe să creadă în iubire.

Ba mai mult, decide să facă pace cu părinții și să construiască o relație cu tatăl care a lipsit din viața ei.
Dar viața pare hotărâtă să o testeze fără milă, să o trântească puternic la pământ doar pentru a vedea dacă tânăra femeie cedează sau are curajul de a se ridica de jos.

Despre ce este vorba vă las să descoperiți savurând cartea.
Superbă!

📚 Răpește-l de Crăciun!

Ultimul volum al seriei este inspirat dintr-o discuție dintre Lia și Ana.
Astfel, Ana Miller ajuge să-și răpească șeful, ferm hotărâtă să nu-i permită acestuia să plece până nu-l face să se îndrăgostească de ea.
Dar, Teodor Gavrilescu nu este degeaba un diavol chipeș greu de manipulat. Hotărât să îi dea planurile peste cap, bărbatul se trezește captivat de vraja unui „fulg de nea”!
Aventură și pasiune, condimentate cu momente savuroase și pline de umor, cu clipe tensionate dar și cu stropi de suferință.
Puternic atrași unul de celălalt, pasiunea dintre ei este evidentă. Iubirea Anei este ca o mângâiere pentru orgoliul unui bărbat care a fost luat prin surprindere de drăcușorul cu chip de înger care lucra de ani de zile pentru el.

Un bărbat care nu este obișnuit să fie luat prin surprindere, care este hotărât să nu se căsătorească niciodată, Teo este cucerit fără să-și dea seama de această combinație de pasiune și inocență.
Ana este hotărâtă să-l încețe să iubească. Totuși nu este foarte încrezătoare în șansele de reușită ale acestui plan al ei. De fapt, sunt șanse mai mari să ajungă la închisoarevdecât mama copiilor lui Teodor Gavrilescu!

Astfel, pornim într-o aventură cu piedici, cu clipe bune și mai puțin bune, cu lipsa comunicării sincere și pe parcurs, realizăm că Teodor a reușit să ducă la îndeplinire visul Anei, doar pentru a reuși să ajungă într-un nou impas.

Ana pare să se fi răzgândit…
O lectură ușoară, relaxantă, care încântă sufletele romantice!

2 gânduri despre &8222;Seria „Triumful iubirii” de Anne K. Joy&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.