Orașul Semilunii • Casa cerului și a aerului de Sarah J. Maas

Titlul original: House of sky and breath

Autoare: Sarah J. Maas

Seria: Crescent City, volumul doi

Editura: Litera

Traducerea: Loredana Voicilă

Anul apariției: 2022

Număr de pagini: 960

„Bryce Quinlan și Hunt Athalar încearcă să revină la normalitate – poate că au salvat Orașul Semilunii, dar cu atâtea schimbări în viețile lor din ultima vreme, vor mai ales o șansă de a se relaxa. De a o lua mai încet. De a-și da seama ce le rezervă viitorul. Asterii s-au ținut de cuvânt până acum, lăsându-i pe Bryce și Hunt în pace. Dar, odată cu rebelii care diminuează puterea Asterilor, amenințarea pe care o reprezintă conducătorii crește. Pe măsură ce Bryce, Hunt și prietenii lor sunt atrași în planurile rebelilor, alegerea devine clară: să păstreze tăcerea, în timp ce alții sunt oprimați, sau să lupte pentru ceea ce este corrct. Iar ei nu s-au priceput niciodată să păstreze tăcerea. În această continuare sexy și plină de acțiune a bestsellerului Casa pământului și a sângelui, Sarah J. Maas țese o poveste captivantă despre o lume pe cale să explodeze – și despre oamenii care vor face orice pentru a o salva.”

După aventurile din Casa pământului și a sângelui, te-ai fi așteptat ca totul să fie liniștit o perioadă. Dar, autoarea Sarah J. Maas are alte planuri pentru Bryce și Hunt.
Volumul de față debutează cu tensiuni, răsturnări de situație și noi planuri ascunse ce riscă să provoace din nou haos.
Cei doi eroi ai noștri și prietenii lor se văd iar aruncați la voia întâmplării de planurile ascunse ale celor mai puternici, dar în același timp, hotărâți să facă ceea ce consideră ei că este mai bine pentru ei, încercând în același timp să respecte regulile sau măcar să lase impresia că o fac.
O lectură care te cucerește cu fiecare nouă aventură care se întrevede la orizont și care te ține cu sufletul la gură cu fiecare filă citită.
Deși nu trec de partea rebelilor, Bryce își dorește să descopere secretele Danikăi, Hunt încearcă să respecte noile reguli și să nu se implice în situații potențial periculoase, iar restul prietenilor lor își văd fiecare de propriile interese.
Ceea ce m-a uimit cu adevărat, a fost faptul că Bryce s-a trezit brusc logodită cu Cormack, iar Regele Toamnei pare a avea un interes ascuns cu această logodnă.
Ruhn află că logodnicul lui Bryce face parte din Rezistență, ba mai mult, se trezește implicat în acțiunile acestuia. Iar Tharion, cel din neamul apelor, primește de la regina sa misiunea de a-l găsi pe Emile Renast care a scăpat din lagărul din Karvalla, dar despre care nu se mai știe nimic, decăt faptul că este un Vanir puternic, Pasărea Tunetului.
Cumva, fiecare dintre eroii noștri este hotărât să îl găsească pe tânăr.
Dar până atunci, sunt hotărâți să descopere noua armură a celor din Ophion, care o aduc în zonă pe agenta Pippa Spetsos, Dar surpriza de care au parte face ca aceștia să provoace o explozie și să fugă…

Aventura continuă, stați fără grijă! Deși avertizați de Baxian că pericolul îi pândește, Bryce, Hunt și prietenii lor se trezesc față în față cu Căprioara, iar dezastrul care pare a se prăvăli nu este prea departe.
Totuși, vine salvarea de unde nici nu te aștepți!

„– Bine ați venit pe Cuirasatul din Străfund! Unul dintre cele șase orașe navă ale Reginei Oceanului din Adânc.”

Dar, de aici înainte, tensiunea se resimte din ce în ce mai mult, iar pericolul plutește în aer din mai multe direcții. Este clar că vor urma întorsături neașteptate, dar… citind cartea, ești uimit cu adevărat de ceea ce se întâmplă!
Un volum plin de suspans și adrenalină, care te ține cu sufletul la gură, unde întrezărești pericolul și îți dai seama că ceva neprevăzut se va întâmpla. Dar, cu toate acestea, ești complet luat prin surprindere de ceea ce se întâmplă.

Un gând despre &8222;Orașul Semilunii • Casa cerului și a aerului de Sarah J. Maas&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.