Serbia

imageimageimageimageimage

Am ajuns in Serbia…la prima oprire! După 14 ore de drum. Puțin obosiți…

Am trecut granița cu Serbia pe la Porțile de fier 1, unde am făcut o oprire la Taverna Sârbului.. Prețuri relativ ok, dar niște porții enorme, flămând să fii și tot nu reușești să le dai gata!

La graniță am avut noroc și nu am stat foarte mult, apoi a început străbaterea țării!

O țară frumoasă, cu foarte multă verdeață; mi-a plăcut foarte mult faptul că străzile nu strec prin orașe și sate ca la noi, nu așa mult, oricum. Pe lângă toate astea, pot spune că țara este o combinație între Bulgaria și România… Case vechi, ponosite, ca pe vremea bunicilor… Se vede că poporul din zona asta nu o duce foarte bine…

Pe măsură ce am avansat spre granița cu Muntenegru– destinația noastră finală, se schimbă lucrurile. Se vede că, din punct de vedere financiar populația o duce mai bine!

Primul lucru pe care îl pot spune este că prețurile la ei sunt cu mult mai mici ca la noi. Și partea mai proastă este că nu acceptă plata în euro, nefiind membra UE…

Stațiuni luxoase, la prețuri mai ieftine decât în țară. Peisaje de vis, autostrăzi cam ca la noi…

Cam atât pot spune că am văzut momentan! Dar, mai este și mâine o nouă zi! Mai avem de străbătut cam 250 de kilometri până la granița cu Muntenegru, cea mai grea porțiune: prin munți!

Revin cu impresii pe parcursul călătoriei!

Ne citim și mâine!

15 gânduri despre &8222;Serbia&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.