Citate și cărți

🌺 Heidi McLaughlin — Te voi iubi mereu

”Cu lumina stinsă, stau pe marginea căzi și plâng într-un prosop care îmi înăbușă suspinele. Nu am crezut niciodată că am să-l revăd pe băiatul care mi-a furat inima și a uitat să mi-o dea înapoi.

Nici măcar nu sunt sigură că o vreau înapoi.”

O carte despre decizii luate în pripă, despre greșelile tinereții și consecințele lor, despre iertare și fericire. O poveste de dragoste ce trece bariera timpului, pe care nu o destramă nimic, plină de durere și regrete. La final, răsare si soarele. 

🌺 Carly Phillips — Îndrăznește să iubești

“Ian își dori să fi fost inclus pe acea listă scurtă. Nu conta cât de puțin o cunoștea, fiindcă tot ce știa deja îl convinsese că era o femeie specială. Omul potrivit pentru el într-o viață personală altminteri pustie. În afară de familie, pentru care ar fi făcut orice, nu mai existase nimeni pentru care să fi avut sentimente atât de puternice. S-o piardă înainte de a începe o relație nu era o opțiune.”

O carte superbă, plină de atracție și sentimente care răzbat din fiecare pagină. O poveste care te cucerește încă de la început, care se citește cu ușurință și care ne arată că,  și cei mai duri pot fi prinși în mrejele dragostei.

8 gânduri despre &8222;Citate și cărți&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.