Triplu H volumul 2 de Corina Cindea

image

Anul aparitiei: 2016

Numar de pagini: 441

Dupa cum stiti, primul volum m-a impresionat la stilul am ras in hohote, am plâns si am savurat povestile de dragoste ale zapacitilor frați Morgan. Al doilea volum abia l-am asteptat! Cu nerabdare,as putea spune.

” Pentru toti cei din jur, Hailey Morgan pare sa fie doar rasfatata familiei. Dar nimeni nu stie ca nu este atat de usor sa fi singura fata intre 6 băieți…

… Doi frați si patru veri extrem de protectori. Hailey va incerca sa iasă de sub aripa protectoare a fratilor săi, Hunter si Hudson si sa isi aleagă propriul drum in viata, chiar daca va fi presarat de greutati sau greșeli.”

Parerea mea despre aceasta carte coincide cu cea de la primul volum: in mod sigur te captiveaza si te cucereste.

Dupa cum am scris la finele acestui volum….

” De cum am citit ~Triplu H vol. 1 ~ am fost nerabdatoare sa citesc si volumul 2. Asa ca, pe wattpad a fost ocazia! Stilul Indraznet, umoristic si usor ironic al autoarei, plus personajele binecunoscute noua din primul volum, au fost cele care imi garantau ca voi avea parte de o lectura aparte.

Dar si aici am avut parte de o surpriza! Copiii! Șase băieți si o fata, la fel de amuzanti ca si părinții lor! M-am îndrăgostit inca de la primele capitole. Hailey si cei șase gardieni supraprotectori; Cameron cu stilul lui direct, ce mai… mi-au tăiat rasuflarea! Povestea fiecărui cuplu in parte, dialogurile spumoase si uneori acide, impulsivitatea si glumele la ordinea zilei; toate acestea oferă o alta perspectiva asupra familiei Morgan. Si sa nu uitam de bătrâni! Care nu mi s-au parut deloc uzati, ci la fel de plini de viata cum ii cunosteam!

O carte pe care o recomand celor ce vor relaxare, sa rada in hohote si, in acelasi timp, ceva romantic!”

Cred ca definitia acestei carti poate fi data destul de simplu: șapte intr-una pe repede-nainte! Șapte povesti de dragoste, desfășurate cu mare viteza, fara a se pierde partea romantica a fiecărei povesti. Dar, centrul cartii e reprezentat de povestea dintre Hailey si Cam!

Toate se desfășoară cu viteza luminii, dar reusind sa te faca sa vezi personajele, sa înțelegi sentimentele fiecăruia, dar nu se scapă din vedere nici nebunia fiecărui membru al acestei familii! Plus ca, bătrânii sunt la fel de hazlii, puși pe sotii si glume, iar acest lucru iti da un sentiment aparte.

Dar, sa va fac o introducere in acest volum doi, care va garantez ca da dependenta!!

L. A. , zi torida de vara, o piscina imensa si Hailey impreuna cu Aria, in doua costume de baie decoltate! Plus cei șase paznici!

Pe marginea opusa a piscinei, un tip frumos, cu niste pătrațele de-ti lasa gura apa…parerea lui Hailey! Tipul o fixeaza insistent…

Un simplu drum spre barul piscinei, pentru un suc, duce la un plonjon in bazin impreuna cu respectivul tip si cu Hailey rămasă fara sutien si infasurata in jurul acestuia precum o liana. Grea situatie… Dar repede se mai intampla unele lucruri! Atractie instantanee…si abilitatea lui Cameron, căci acesta era numele tipului, de a desface sutiene!

Cu respectivul tip se întâlneste la cabina de proba unde incerca o rochie si un mic flirt nu se lasa asteptat. Si de aici…ne intoarcem acasa!

Si vedem ce mai fac bătrânii … recunosc ca-mi era dor de ei, de glumele lor si de farsele pe care continua sa si le faca unii altora. Desi in prim planul cartii de fata se afla copiii, totul se imbina asa de frumos ca nu-ti dai seama cand se duc paginile…

Fericita si exuberanta, Hailey da buzna in camera de cămin a Ariei, unde ii spune acesteia ca in sfarsit are aprobare de la Împăratie sa se mute cu ea ~ Împăratie = Hayden~ si cand o Aria ușa de la dus, invelita intr-un prosop incepe sa tipe de bucurie…un Hunter fioros intra in camera precum un buldozer, dorind sa afle care-i treaba…si cand afla, răspunsul este cel asteptat: NU! Dar replica lui Hailey este super:

„– Hunter, cred ca sunt singura virgina din campusul asta si nu vreau sa mor asa! Strig de-a dreptul exasperata. Bine, si Aria este, dar nu vorbim despre ea!”

Si de aici, se porneste o intreaga polemica…asta dupa ce apar si ceilalți cinci magnifici, si dupa ce Hunter ii spune Ariei:

„– Aria, iubito, esti draguta sa pui ceva pe tine? Nu ma pot concentra la Hailey in timp ce tu esti uda si dezbracata langa mine si nici nu vreau sa racesti!”

…ceea ce-i lasa pe cei trei cu gurile cascate…

Hudson, celalalt frate al lui Hailey, este un smecher pus tot timpul pe glume, asta ne-o arata in prima faza, gândurile lui Hailey:

” Daca nu ar fi geaman cu Hunter, as crede ca mama l-a inselat pe tata  cu unchiul Holden, iar Hudson este copilul lor!”

Dar in momentul cand Hunter arunca bomba ca Hailey se muta in cămin, șase perechi de ochi dezaprobatori se atintesc asupra ei. Pentru a preintampina furtuna, le spune ca de acum inainte nu mai vrea sa se simtă sechestrata…dar băieții ii dau replica …tot timpul a facut tot ce a vrut si i-a Invartit pe degete.

„– Doar ce am vrut? Ei, bine… acum vreau sa ma sarut cu cineva! Sa vad daca ma lăsați!” Le spune in timp ce iese din camera si se napusteste asupra primului baiat ce-i iese in cale si care e nimeni altul decat tipul cu sutienul! Care culmea! In prima faza, nu prea vrea sa o sarute…dar are Hailey hac de cojocul lui…

” – Daca nu vrei sa o faci tu, o sa gasesc pe altcineva dispus sa o faca!

– Pe dracu’ o sa gasesti! maraie nervos si fulgerandu-ma cu privirea!”

Si mama-mama ce sarut…act sexual in plina desfășurare …mai ca poti spune! Si va dati seama ca cei șase vad totul! Cand cei doi frați ai ei il someaza pe Cameron sa o lase in pace, acesta le spune simplu:

” – O sa o fac doar daca imi cere asta Hailey!” Ceea ce Hailey nu face, si Sarutul continua… Cand in sfarsit se opresc, Cam e total nedumerit de faptul ca nu a luat nici un pumn…

” Daca eram in locul lor, acum tipul era deja pe jos! Ce dracu’ de relație e asta? Insa in momentul asta nu ma mai interesează, căci al naibii sa fiu daca ii mai las sa se apropie de ea! Pe ei sau pe oricine altcineva!”

Hailey le da si ea celor șase o replica…uimitoare:

” – Noi plecam, voi rămâneti! Le spune amenintandu-i cu un deget si ma trage dupa ea…”

Iar cand Cam înțelege in sfarsit cine sunt cei șase, un singur gand ii trece prin cap: ” La dracu’ ! Sunt un om mort!”

Si incepe distractia! Atractia da in clocot, sufletele se cauta, pana cănd…Cam ii spune ca in seara cand revine in Houston, are o cina de afaceri si ca o ia cu el si pe iubita lui…la care Hailey răspunde:

” – Atunci nu uita sa o iei si pe ea cand vii la Houston!…

Dupa nici o secunda, aproape regret gestul facut si expir ingrozita cand realizez un lucru: sunt la fel de nebuna si de posesiva ca si frații mei!”

Intre timp, Aria si Hunter devin un cuplu! Nimic surprinzător, deoarece  la ce scantei sareau intre ei dupa comentariul lui Hunter, era de asteptat.

Dar sa revenim la Hailey si Cameron… Si faimoasa cina cu angajatorul lui Cam…

„– Hayden, doamna Morgan, v-o prezint pe iubita mea, Hailey!

Seriozitatea cu care suntem priviti imi face zambetul sa dispară, iar privirea furibunda din ochii lui Hayden ma face sa ma incrunt.

Dar maraitul lui amenințător si vorbele spuse printre dintii strânsi, alaturi de o privire ce parca vrea sa ma ucida, ma lamuresc mai mult decat as fi vrut.

– De cand dracu’ e fiica-mea, iubita ta?”

Tot acum, Hayden ii comunica lui Hailey ca la inceputul saptamanii se va muta din cămin in apartamentul lor– va aduceti aminte de faimosul apartament, nu-i asa? Cam este perfect de acord cu Hayden!

Si tot asa…ajungem la grătar…unde se strâng Morganii!!! Se anunta o zi interesanta… Holden insa, dupa un sarut intre Cam si Hailey, face observatia zilei:

” – Sa fiu al naibii! Ai gasit unul la fel de nebun ca tatal tau! Hayden, pregătește-te de nunta pentru ca, la cum se prezintă problema, pana la anul esti bunic!”

Dar nu totul se reduce la glume, chiar daca eu am ales sa va prezint partea amuzanta… Sentimentele, chiar daca cresc cu viteza luminii, sunt sincere, profunde si intense.

Dar, pana una alta, mergem la cumparat mobilier pentru apartamente… paturi!!! Spre bucuria lui Holden!

Mi-e mila de vecinii de la bloc… Șase băieți, cu prietenele lor, plus Hailey si Cam…nebunie!!!

Trecand peste asta, imi pare amuzanta descrierea pe care-o face Hailey sentimentelor si atractiei pentru Cam:

” Fir-ar sa fie! Din cauza lui ba mi-e cald, ba mi-este frig si parca am tot timpul temperatura!”

Si se anunta tunete si fulgere!!! Hudson si Dakota…o prima întâlnire cu scantei; încheiată cu replica fetei:

„– Atunci dormi pe pres!”

Si navala la paturi! Holden da sfaturi pentru Aria si Hailey!

„– Fetelor, un pat nu trebuie sa fie doar comod! Se întoarce acesta din nou spre ele. Trebuie sa fie si rezistent! Hailey, scumpo, daca vei semana cu părinții tai, vei rupe o gramada de paturi, deci ai grija ce alegi!”

Agitatia de la bloc in timpul aranjarii mobilei este intrerupt de Hudson si Dakota, si mai ales de reacția acestuia cand fata ii tranteste ușa-n nas:

„– Mi-am gasit un nou scop in viata! Se numește imblanzirea scorpiei! Exclama fericit si se întoarce spre usa de unde mai mult ca sigur ca este privit prin vizor si ii trimite o bezea…”

Si circul continua…doar nu va inchipuiti ca brusc au devenit niste ingerasi…

Iubirea isi face simtita prezenta…mai ca putem spune ca devine blocul iubirii la viteza cu care se formează cuplurile! Dar, un lucru este cert: pe masura ce fiecare isi gaseste perechea devin mai linistiti: nu mai umbla dupa fuste, tot timpul sunt cu gandul la iubite!

„– Nu stiu daca ceea ce simt pentru tine este dragoste, continua la fel de serios, fiindcă n-am mai simtit niciodata, pentru nimeni, ceea ce simt pentru tine.” Ii declara Cam lui Hailey!

Si cuplul Dakota – Hudson o duce…bine…. Dakota ii spune lui Hailey:

„– Spune-i sa stea departe de mine! …

– Mi-a sunat la usa ca nebunul, la ora 4 dimineata, pana i-am deschis, doar ca sa imi spună << Buna dimineata, iubito!>>…

– Un gest la fel de frumos ca blonda spalacita care ii atarna de brat! ne spune ea printre dinti.”

Iar Cam pune concluzia:

” – Ti-am spus ca va fi interesant de urmărit! imi spune Cameron printre hohote de ras. Si faptul ca noi stam pe acelasi palier cu ~ scorpia~ , stii ce inseamna, iubito?

– Avem bilete in primul rand la toata comedia!”

Va dati seama ca, daca părinții au fost de coma cu glumele lor, acești copii sunt o grenade pe cale de a fi detonata, nu?

Tot la comedia Dakota – Hudson: Fetei ii plac trandafirii mov, iar baiatul ii trimite….câți?

” – Nu stiu exact, vreo … 300! Sa fiu sigur ca ii trece supararea pentru ce am facut azi dimineata si sa ma ierte si pentru ce o sa-i mai fac! adauga el si ii recunosc licarul nastrusnic din privire…”

Reacția scorpiei in cauza:

„– Hudson, te omor!”

Si avem deja doua cupluri formate si al treilea in devenire … Mai urmeaza patru!!! Ca de asta va pot asigura! Toti isi gasesc perechea! Dar cum? Si in ce fel?

Asta va las pe voi sa aflați! Un singur lucru va mai spun: lectura placuta!  Iar pentru cei ce inca nu s-au hotarat sa citeasca acest volum: nu stiti ce pierdeti!

Nota mea pentru carte este 10.

PS: 1: Corina, inspiratie multa in continuare, suflet tânăr si romantic!

PS: 2: Pe cand urmatoarea carte? Ca deja nu mai am rabdare!

 

15 gânduri despre &8222;Triplu H volumul 2 de Corina Cindea&8221;

  1. Sunt convinsa ca voia dora cartea! Volumul 1 m-a facut sa cad din cap din cauza rasului. Ma intreb ce se va intampla cu mine atunci cand voi citi volumul 2 😀 Super amuzanta recenzia ta Geo!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Felicitari pentru minunata recenzie!
    Da, ambele volume au fost de-a dreptul delicioase! Iar Corina, este o femeie de exceptie si o autoare exceptionala!!
    De la noi din tara, am doar cateva autoare favorite, si ea CLAR se afla in topul preferintelor mele!!
    Bravo amamdurora! :* ❤

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.