Citate frumoase

📚 Susan Elizabeth Phillips — Flacăra pasiunii

”Doar un copil ar fi fost atât de tont să aibă încredere așa cum avusese ea. Un copil care nu fusese destul de lovit de viață ca să se deștepte. Dar cu siguranță fusese al dracului de lovită acum. (……..)

Fusese atât de lovită, încât nu avea să mai fie niciodată toantă.”

O carte care m-a impresionat prin tiparul personajelor și lecțiile primite de acestea. O poveste citită cu sufletul la gură. O poveste emoționantă, plină de dureri și tristeți, dar și de curaj și iubire.

📚 Raluca Butnariu — Dulcele sărut al morții, vol. 1

“— Ți-am făgăduit sinceritate, rosti Marcus încet. Acesta este adevărul și el nu te obligă la nimic. Însă, înainte să iei vreo decizie, îți voi spune doar atât: cunoaște-mă! Sunt un tip egoist, posesiv, de o gelozie cumplită, sarcastic, impulsiv și înfiorător de crud cu ăia care mă scot din pepeni, se văzu el dator s-o informeze. Dar, dincolo de toate cusururile mele, sunt loial și statornic, și mai am vreo câteva calități care mă fac eligibil, așa că s-ar putea chiar să găsești foarte distractiv să fii iubita unui vampir cu sânge regal, zâmbi el strâmb.”

O poveste plină de legende, mituri și crezuri străvechi; cu multă adrenalină și răsturnări de situație; scrisă într-un stil amuzant, ironic și vioi. O poveste care pune imaginația la treabă. O carte pe care o devorezi!

11 gânduri despre &8222;Citate frumoase&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.