Clipa!

image

O zi este făcută dintr-un milion de clipe, iar în fiecare clipă stă promisiunea împlinirii viselor și planurilor noastre speciale, a accederii spre culmile universului!

Dar pentru a ajunge acolo, avem nevoie de perseverență în ceea ce vrem să realizăm, de gândire fără bariere, de viziune și mai ales de stropul de magie care face imposibilul să devină posibil!

O oră de liniște este de cele mai multe ori tot ceea ce avem nevoie! O zi de pace face să merite o eternitate de gânduri și întrebări. O săptămână de soare este mai mult decât binevenită după atâta întuneric care ne-a ținut prizonieri!

Un an de iubire: iubire reală, profundă și adevărată, care ne arată bucuria sufletului, un spirit înrudit care rezonează la cele mai elementare gesturi ale tale…

Dar toate pornesc de la acea clipă în care te-ai decis să gândești pozitiv, să îți dorești să atingi culmile cele mai înalte, pe care până acum le-ai crezut de neescaladat.

Acea clipă în care ai hotărât că vrei să fii tu! Că viața ta este importantă în primul rând pentru tine!

Și de aici au început toate! Toate bucuriile, toate noile orizonturi care până acum erau învăluite în ceața deasă a necunoașterii!

Pacea pe care o simți când deschizi ochii dimineața și te gândești la verdele firelor de iarbă prin care îți faci alergarea de dimineață spre găsirea bucuriei și fericiri!

Și odată pornit la drum, constați că nu te mai poți opri. Și nu doar atât! Nu-ți mai găsești locul dacă încerci să redevii cel care erai înainte.

Așa că, profită la maxim de fiecare dată când ai oportunitatea! Vezi partea bună a fiecărui pas pe care îl faci pe drumul vieții!

Savurează fiecare clipă pe care ți-o oferă viața!

9 gânduri despre &8222;Clipa!&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.