Ce este prietenia?

image

În viață nu pierdem prieteni….ci doar aflăm care sunt cei adevărați!

Așa este! Așa că, să nu ne supărăm atunci când constatăm că o persoană pe care o consideram prietenă a devenit o necunoscută…

Un prieten este cel care, și atunci când nu comunici cu el pentru o perioadă de timp, tot aproape îți rămâne! Ba mai mult, dacă te cerți cu el, va știi să te ierte, va continua să vorbească cu tine și cel mai important: NU TE VA JIGNI!!!!

Sunt foarte norocoasă să am astfel de prietene, pe care le apreciez cu adevărat! Dar în același timp, am avut parte de așa-ziși prieteni – iar timpul a fost cel care mi-a demonstrat că nu erau ceea ce credeam eu că sunt…din păcate. Dar, am învățat ceva și din aceste descoperiri: să apreciez cu adevărat persoanele care-mi sunt alături mereu, fie că la bine sau la greu; pentru că altfel aș fi singură.

Și nu este ușor să fii singur! Mai ales înconjurat de alții…

Prietenia este cel mai prețuit lucru, trebuie doar să știi să o vezi, să o recunoști, să o apreciezi…

O prietenă crede în tine când nimeni nu crede!

Îți ascultă cu răbdare povestea, chiar dacă a mai auzit-o de o sută de ori înainte…

Este alături de tine atunci când dai de greu. Și cel mai important lucru: nu zice niciodată ” Ți-am spus eu!”, ci te ajută să strângi toate cioburile– și le lipește la loc, din dorința de a te vedea aceeași care ai fost mereu!

Așa că, mulțumesc prieteni!!! ❤

Mulțumesc celor ce ați fost trecători prin viața mea! De la voi am învățat că un om nu poate fi ținut lângă mine cu forța… Și că totul este schimbător în viață! Iar prietenia nu este excepția de la regulă… Din păcate!

Mulțumesc celor care ați fost alături de mine de pe vremea copilăriei – și încă mai sunteți! Mulțumesc pentru răbdarea pe care mi-ați acordat-o!

Știu că sunt dificilă, încăpățânată cât cuprinde și de foarte multe ori spun lucruri pe care nu le cred cu adevărat 🙂 , asta se întâmplă de cele mai multe ori când sunt nervoasă, ceea ce înseamnă mai tot timpul 😛 …

Vă mulțumesc că, în ciuda acestor defecte ale mele, continuați să-mi stați alături!

Cu dedicație pentru cele mai bune prietene din lume: Ana, ella, Tyna, Alina, Dana și Luiza! ❤ ❤ ❤

13 gânduri despre &8222;Ce este prietenia?&8221;

  1. O declaratie minunata, draga mea! La fel cum ramai fara cuvinte dupa o declaratie de dragoste, se pare ca la fel se intampla si dupa o asemenea declaratie de prietenie. Ma tot invart sa gasesc cuvintele potrivite ca raspuns, dar se pare ca nu imi vine acum nimic potrivit in minte. Daca ai fi aici, te-as imbratisa si ai intelege tot…Multumesc!!!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Desi stiam de articol,tot mai emotionat 😀
    Sunt bucuroasa ca am un loc printre cele mai bune prietene ale tale,si sa stii ca si tu ai locusorul tau special in inima mea ❤
    E un sentiment minunat sa stii ca la distanta de un telefon ai prietene minunate ce te asculta si cu care poti vorbi despre absolut orice 😀

    Apreciat de 1 persoană

  3. Mulțumesc din suflet, draga mea! Și eu mă bucur mult că te-am cunoscut și că ești prietena mea! ❤

    Foarte frumos articolul și bine punctat. Am trecut și eu prin aceleași stări ca și tine, m-au dezamăgit persoane la care nu mă așteptam, dar, în compensație, am cunoscut alte persoane care mi-au devenit prietene adevărate, care m-au ajutat cu un sfat și o vorbă bună în momentele mai puțin plăcute și s-au bucurat pentru mine când mi-a fost bine. Sper ca și eu să fac același lucru pentru ele.

    Ești una dintre prietenele mele de suflet, iar lungile noastre conversații telefonice îmi înseninează ziua! 🙂

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.