Ce citesc zilele astea

📚 Joe Hill — Omul focului

”— Nu înțeleg deloc, îi zise Harper lui Renee. Ce tocmai a zis Allie cum că Nick ar fi și surcelele, și kerosenul… e poetic, însă nu are nici un sens.

— Pentru asta există limbajul poetic … pentru lucruri care sunt reale, dar nu au sens. Pentru umbre de păsări ale deșertului și pentru vârtejuri din ce în ce mai largi, spuse Renee, ridicându-și privirea și pierzând-o în noapte, acolo unde sute de păsări de foc se răsuceau în propriul vârtej din ce în ce mai larg înainte de a se răspândi către stele.”

O carte care te captivează încă de la început, te confruntă cu anumite situații și te face să te întrebi anumite lucruri. O poveste modernă a apocalipsei, o realitate utopică și totuși, posibilă. Harper și John sunt două personaje fascinante, curajoase, dispuse să facă eforturi pentru a-i salva pe cei din jur, și dacă este posibil, și pe ei.

📚 Meredith Wild & Helen Hardt — Aventurile unei soții cuminți

”Vinovăția mi se lupta cu determinarea de a o ține pe Kate lângă mine cu orice preț. Când venea vorba de planificarea viitorului nostru, preluam controlul total. În ultimul an nu am putut să am încredere în nimeni. Nici măcar în Otis câteodată, din pură nevoie de autoconservare. Dar acum Kate era aici, alături de mine, aparent pregătită pentru orice provocare pe care ar putea-o aduce viitorul. Poate avea dreptate să mă forțeze.”

O carte care îmbină suspansul cu răsturnările de situație, cu pericolul ce-ți face inima să bată cu putere și o poveste de dragoste fierbinte, sinceră, deosebită. Price și Kate sunt doi soți care s-au trezit puși la încercare de soartă, curajoși și puternici, care se iubesc mai presus de orice.

7 gânduri despre &8222;Ce citesc zilele astea&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.