Unirea destinelor de Lorena Lenn

Titlul: Unirea destinelor

Autoare: Lorena Lenn

Editura: Stylished Books

Anul apariției: 2018

Număr de pagini: 317

”Jack, Noah și Logan: trei frați, trei cariere diferite, trei destine. Jessica, Nadia, Lindsay: trei prietene care speră să își împlinească visurile. Împrejurările vieții le aduc pe prietenele Jessicăi în San Diego, acolo unde îi vor întâlni pe cei trei frați, însă depinde de fiecare în parte dacă va renunța la orgoliu pentru dragoste…

O poveste fascinantă despre prietenie, curaj, alegeri, consecințe și desigur, dragoste.”

Putem schimba orice, iubind.”

“Nu există un timp potrivit pentru dragoste. Aceasta apare, se strecoară în inimi și cucerește iremediabil.”

Trei frați. Trei prietene. Un oraș.

Șase destine care se împletesc iremediabil.

Autoarea Lorena Lenn ne propune să citim Unirea destinelor, romanul ce cuprinde trei povești de iubire întrepătrunse.

“Avea o șansă atât de mică să-i atragă atenția, încât se temu, pentru o clipă, că făcuse drumul în zadar.”

În primul capitol al cărții facem cunoștință cu Jessica care a venit la o audiție cu celebrul coregraf Jack Connor, pe care-l știe încă din liceu, care a însoțit-o la balul de absolvire și i-a oferit primul ei sărut de neuitat… Viața a intervenit între ei, pașii lor reîntâlnindu-se arareori până acum.

“Își tot promitea să și-l scoată din inimă, fiindcă nu-i merita sentimentele, însă nu reușea. Toate eforturile ei fuseseră în zadar.”

După un dans plin de pasiune, Jessica așteaptă verdictul final, sperând să devină partenera lui de dans și nu numai… era hotărâtă să-l aibă pentru o viață întreagă.

În plan secund, apare Logan, fratele lui Jack și Lindsay. Logan deține un bar, iar tânăra caută un loc de muncă… Apoi urmează Noah, un antrenor de box, care o cunoaște pe Nadya atunci când refuză să o antreneze…

Trei frați cărora destinul le-a scos în cale câte o femeie specială? Sau simple întâmplări?

“Logan trecu pe lângă ea pentru a ajunge la sertar. Numără repede banii, după care îi puse în buzunar. Îi era ciudă pe sine însuși, fiindcă nu putea ignora sentimentul de ușurare care îl cuprinsese auzind că Lindsay nu are iubit.”

Nadya nu are decât un singur gând în minte:

“Voia să se simtă în siguranță, iar această siguranță să vină din interiorul ei. Suferise prea mult și pe nedrept.”

Nadya și Noah — elev și profesor la sala de antrenamente a acestuia. El luptă cu atracția față de ea, iar fata învață să se apere pentru a nu se mai vedea pusă în situații inconfortabile… Fostul ei prieten Owen, împotriva căruia a scos un ordin de restricție, continuă să o urmărească și să o sperie.

Cu pași ușori, fiecare dintre cele trei perechi se descoperă, se cunosc mai bine unul pe celălalt și apreciază ceea ce descoperă.

”Logan o sărută, savurându-i buzele roșii, tentante. O simți cum se lasă moale în brațele lui și îi răspunde cu pasiune la sărut. Închise ochii. Era ca și cum o parte din el de-abia așteptase s-o simtă în felul acela.”

Totuși, cam repede ajung la sărut… din a doua zi de când s-au cunoscut…

Sunt tineri, plini de viață, energici. Nadya și Lindsay au câteva răni din trecut încă nevindecate, care se vor vindeca în timp.

Mi-au plăcut cele două mame: a băieților și a Jessicăi. Sunt două doamne trecute prin viață, cu o experiență vastă, care acum se joacă de-a Cupidon.

Jessica și Jack decid să formeze un cuplu, cu toate că bărbatul îi spune clar că el nu poate iubi… Sunt curioasă de ce oare?

Lindsay ajunge la spital când inhalează prea mult fum în incendiul care distruge barul lui Logan.

Autoarea Lorena Lenn nu a reușit să mă convingă cu aceste trei povești. Totul se desfășoară pe repede- nainte, cuplurile se grăbesc să sară de la o etapă la alta a relației fără a avea timp să convingă cititorul… Și, deși ni se spune că cele trei fete erau prietene, autoarea nu mi-a oferit nici cea mai mică demonstrație în acest sens.

Oricum, poveștile sunt drăguțe, au happy-end. Sunt perfecte pentru cei care vor să citească o carte în 2-3 ore la finalul unei zile aglomerate.

Cel mai curajos dintre frați, căruia nu-i este teamă să-și declare sentimentele, este Noah. Acesta îi spune Nadyei tot ce simte pentru ea.

O poveste impresionantă are Lindsay, o poveste tristă, care te înduioșează și te face să o înțelegi mai bine. Este o luptătoare curajoasă, căreia nu i-a fost teamă să se lupte cu soarta pentru a reuși în viață.

Pentru a descoperi finalul acestui roman vă invit să citiți cartea.

Mulțumesc editurii Stylished Books pentru exemplarul oferit spre recenzie.

3 gânduri despre &8222;Unirea destinelor de Lorena Lenn&8221;

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.