Seria “Familia O’Hurley” de Nora Roberts

Seria: Familia O’Hurley

Autoare: Nora Roberts

Editura: Litera

Colecția: Cărți Romantice

📚 Aproape de paradis

O poveste despre curaj și forță. Despre puterea unei femei de a răzbate prin orice greutăți pentru copiii ei. Și nu doar atât… 

Abby și cei doi băieți ai ei trăiesc o viață simplă și fericită la ferma lor de cai, dar odată cu sosirea lui Dylan la fermă, pentru a lucra la biografia fostului ei soț — pilotul de curse Chuck Rockwell, lucrurile încep să se schimbe. Abby este nevoită să treacă din nou prin toată agitația și suferința aceea, dar pentru copiii ei este nevoită să o facă. Vrea ca aceștia să nu își urască tatăl. 

Neînțelegeri, presupuneri, vorbe aruncate care provoacă suferință și rănesc… Dylan le face pe toate acestea chiar dacă se simte atras de tânăra văduvă. 

Pe măsură ce întregul adevăr iese la iveală, sentimentele celor doi se schimbă. 

O poveste de iubire dulce, un balsam pentru două suflete rănite! O lectură care te face să crezi că există a doua șansă!

📚 Dansează în ritmul inimii 

O poveste alertă, cu lupte interioare și emoții diverse. Cea mai mică dintre tripletele O’Hurley își spune povestea! Maddy este o fansatoare foarte cunoscută pe Broadway. În timp ce lucrează la ultima piesă ce va avea premiera în curând, Maddy îl cunoaște pe Reed, sponsorul acesteia. 

Maddy este o tânără plină de viață, de culoare, energie și încredere. Reed este un scorțos care nu crede în dragoste. Cumva e de înțeles, având în vedere trecutul lui. 

Cei doi au parte de o relație cu hopuri, care reușește să îi dea peste cap dar și să-i facă să spere.

📚 Curajul de a iubi

Volumul al treilea al seriei este povestea ultimei triplete: Chantel — starul de cinema. 

Această tânără actriță extrem de talentată a atras atenția unui fac care depășește măsura și devine din ce în ce mai agresiv în scrisorile și telefoanele lui. 

Astfel că Chantel se vede nevoită să angajeze un detectiv particular pentru a o proteja și a-l demasca pe acest fan. 

Nora Roberts a reușit și de data aceasta să îmi capteze atenția și să îmi ofere o poveste de dragoste emoționantă și o acțiune cu puternice elemente de thriller. Suspansul a fost la cote maxime. 

Dar, cea care m-a încântat a fost povestea de iubire dintre Chantel și Quinn — detectivul particular. 

Cele două personaje sunt impresionante. Fiecare având o aparentă răceală și nepăsare, provenite din teama de respingere, luptă cu emoțiile lor și le este teamă să și le dezvăluie în fața celuilalt. 

Dar, unde este iubire, nu este loc de ascunzișuri. Așa că, povestea celor doi aduce cititorului un zâmbet pe buze la final, cu toate că mi-aș fi dorit un final ceva mai dezvoltat.

📚 Oriunde ne duce timpul

Ultimul volum al seriei ne face cunoștință cu fratele tripletelor O’ Hurley, un personaj care mi-a stârnit curiozitatea încă de la începutul acestei serii. 

Trace a fost rebelul familiei, cel care a abandonat barca și a ales să-și trăiască viața pe cont propriu și să descopere lumea cu această ocazie. 

Ca agent sub acoperire a avut parte de toate acestea și ceva pe deasupra! 

Gillian, un renumit doctor fizician, apare în viața lui exact când acesta era pregătit să renunțe la existența de până acum… Îi face o propunere avantajoasă financiar și foarte periculoasă: să o ajute să își salveze fratele și nepoata din mâinile unei grupări teroriste. 

Cartea de față are un ritm alert, este plină de suspans și adrenalină, te ține cu sufletul la gură până la final. 

Pe lângă atracția și sentimentele ce se dezlănțuie între cei doi, avem parte de pericol și riscul de a-și pierde viața…. Dar, după cum ne-a obișnuit Nora de-a lungul romanelor sale, totul e bine când se termină cu bine. 

Mi-a plăcut această pereche, modul cum Gillian a încercat prin fiecare mișcare a sa să îl facă pe Trace să lase cale liberă emoțiilor, să-și asume sentimentele și să facă pace cu familia lui. 

Dacă reușesc cei doi să facă pace atât cu trecut lor, cât și cu prezentul zbuciumat, rămâne să descoperiți voi.

8 gânduri despre &8222;Seria “Familia O’Hurley” de Nora Roberts&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.