Seria “Mirese scoțiene” de Nicola Cornick

Seria: Scottish Brides

Autoare: Nicola Cornick

Editura: Litera

Colecția: Iubiri de Poveste

Dulce răzbunare

O lectură plină de suspans și emoție, care-ți taie respirația. Pericole, spaime, coșmaruri și trădări strâns împletite cu sentimente ce abia înmuguresc.
Lady Lucy MacMorlan, o tânără curtată, refuză o mulțime de cereri în căsătorie. Asta până când, acțiunile ei, îl readuc în preajma ei pe Robert, marchizul de Methven. Acesta este părăsit la altar de logodnică, care fuge cu fratele ei… Iar Lucy avut propria contribuție în asta.
Cei doi sunt puternic atrași unul de celălalt, dar există piedici ce stau în calea fericirii lor.
Robert trebuie să intre în posesia moștenirii bunicului său, dar are de respectat niște condiții aproape imposibile pentru a putea realiza asta. Și este dispus să facă orice este necesar pentru oamenii din clanul său.

Lady Lucy este îngrozită de ideea căsătoriei, deși nimeni nu bănuiește acest lucru. Și totul are legătură cu sora ei geamănă, Alice, decedată.

Atunci când căsătoria cu Robert devine unica ei opțiune, tânăra refuză, dar sfârșește prin a accepta cererea acestuia. Ba mai mult, are suficientă încredere în el încât să-i spună de ce este îngrozită de relațiile maritale și posibilitatea de a rămâne însărcinată…

Este o poveste plină de suferință și durere, care aduce lacrimi în ochii cititorului. Iar Robert, deși condițiile pentru validarea moștenirii presupun existența unui moștenitor în primii doi ani după căsătorie, este dispus să aștepte…

Atracție și pasiune, sentimente ce-și fac loc în sufletele lor, încrederea reciprocă; toate acestea oferă cititorului o poveste plină de romantism și curaj, o lectură care-ți rămâne în suflet.
Oare vor reuși să le depășească?

Dans la miezul nopții

O poveste plină de emoție, pasiune fierbinte și pericole neașteptate.
Este povestea lui Jack Rutherford și a lui Mairi MacLeod. Pe ambii i-am cunoscut în primul volum al seriei și chimia explozivă dintre ei ne-a incitat.
De data aceasta avem parte de o poveste frumoasă și alertă, plină de suspans, a două personaje rănite de un trecut care a lăsat cicatrici încă nevindecate. De data aceasta le aflăm secretele, treptat.
Mairi este amenințată cu moartea și asta din cauza averii imense pe care a primit-o moștenire de la soțul ei decedat. În aceste circumstanțe, se trezește logodită de socrul ei — șeful clanului MacLeod — cu Jack.
Deși tânăra este atrasă de el din punct de vedere fizic, nu își dorește să se recăsătorească.
Jack are și el parte de secrete întunecate care încă îi bântuie viața. Este un tip care se ascunde sub o mască de bună-dispoziție și nepăsare, ce trece prin viață fără a avea o relație reală cu cineva, căruia nici măcar rudele nu îi cunosc cu adevărat traumele.
Mairi găsește în Jack nu doar partenerul aventurilor ei fierbinți, ci și un suflet la fel de torturat ca și ea.

Cei doi își găsesc alinarea unul în brațele celuilalt, deși Jack nu este dispus să accepte că s-a îndrăgostit de ea… pe când Mairi este mai curajoasă în această privință și îi spune că îl iubește.
Pe măsură ce avansează povestea, aflăm secretele fiecăruia, îi cunoaștem din ce în ce mai bine și ne întrebăm dacă cei doi vor reuși să doboare piedicile ce le stau în cale.

O poveste care se citește foarte ușor și pe care nu o poți lăsa din mână până la final.

Nopțile unei lady

Ce poate face noaptea fiica cea mare a unui duce?
Din câte lucruri necuvenite ne pot trece prin minte, distilarea și contrabanda cu whisky este ultimul lucru la care ne-am putea gândi… Totuși, Lady Christina McMorlan nu face acest lucru pentru propriul ei beneficiu, ci din dorința de a-i ajuta pe oamenii din zonă.
Ce să caute un om ce deține un club de jocuri de noroc în Edinburgh în castelul McMorlan lucrând ca grădinar?
La prima vedere am spune că nu are nici o logică, dar, aflăm că Lucas Blake este hotărât să afle cine l-a ucis pe fratele lui vitreg, Peter.
Avem parte de o lectură plină de răsturnări de situație, de pericole ce amenință să distrugă vieți și de secrete ascunse ce par a nu fi descoperite niciodată.
Peste toate acestea, avem parte de o frumoasă poveste de dragoste, chiar dacă apar piedici.

Atât Christina cât și Lucas au secrete care le-au lăsat cicatrici și cu care au învățat să trăiască, dureri care nu s-au ostoit odată cu trecerea timpului.

Christina a fost rănită de propriul tată când, după decesul mamei sale, logodna i-a fost anulată deoarece acesta a considerat că tânăra trebuie să aibă grijă de casă și să se ocupe de frații mai mici. Nimeni nu a considerat că este necesar să o întrebe și pe ea ce-și dorește.

Pe de altă parte, Lucas a crescut știind că este fiul bastard al unui nobil scoțian, deși este prințul Lucas Orlov, fiul prințesei Irina, făcând parte din aristocrația rusă. Ajunge în Edinburgh după moartea mamei sale, iar viața nu i-a fost ușoară nici aici. Este nevoit să lupte din greu pentru tot ce are în prezent.

Atunci când este ucis fratele său vitreg, acesta este hotărât să afle cine l-a ucis. Astfel, ajunge angajat în castelul Christinei, neștiind cât de mult i se va schimba viața de acum înainte.

Niciunul dintre ei nu a crezut că se va îndrăgosti. Cu atât mai mult luptă pentru a-și ține în frâu sentimentele, convinși că nu vor cunoaște fericirea până la adânci bătrâneți și temători că soarta îi va face să sufere încă o dată.
Ușor și relaxant, acest ultim volum al seriei ne oferă plăcerea unei povești intense și pasionale, condimentată din plin cu suspans.

4 gânduri despre &8222;Seria “Mirese scoțiene” de Nicola Cornick&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.