Seria “Bella Terra” de Christina Dodd

Seria: Bella Terra

Autoare: Christina Dodd

Editura: Litera

Colecția: Cărți Romantice

Secretele de la Bella Terra

O incitantă poveste de dragoste, cu suișuri și conorâșuri. Secrete de generații întregi, ură perpetuată între vechi familii italiene chiar dacă acțiunea se desfășoară în America.
Rafe și familia acestuia se ocupă cu producția de vinuri — fratele lui Eli; au un complex renumit de relaxare de care se ocupă fratele cel mic, iar Rafe lucrează în securitate.
Aceasta este imaginea de fundal a acțiunii acestei cărți.
Rafe și Brooke sunt îndrăgostiți unul de celălalt încă de pe vremea liceului, dar soarta a fost tot timpul împotriva lor. Acum, odată cu întoarcerea lui Rafe acasă pentru a investiga atentatul asupra bunicii lui, cei doi au o nouă șansă.
Întrebarea este dacă vor profita sau nu de ea…

Răzbunare la Bella Terra

“Răzbunare la Bella Terra” este o lectură plină de pericol și suspans, cu multe mistere care se pregătesc să iasă la lumină.
Povestea lui Eliseo Di Luca și a lui Chloe Robinson. Un creator de vinuri renumit, chiar dacă a fost escrocat de propriul contabil și acum se află în pragul falimentului; și o scriitoare de romane polițiste care a devenit faimoasă odată ce a publicat prima sa carte dar care se află într-un impas în ce o privește pe a doua… Un șantaj pe care nu-și dorește să îl accepte, o ofertă de a salva crama și urgența de a o face înainte ca autoritățile să pună mâna pe ea.
Un mister neelucidat de decenii, un cadavru mumificat descoperit după zeci de ani în care a stat ascuns, și misterul ultimei sticle de vin a unui mare creator de vinuri din Bella Terra.
Sticla de vin a lui Anthony Di Luca pare a căpăta noi puteri, găsirea acesteia devenind crucială. De o importanță vitală am putea spune.
Iar în mijlocul tuturor acestor răsturnări de situație se află Eli și Chloe, direct în bătaia puștii.
Aceștia se căsătoresc destul de repede, dar iluzia fericirii până la adânci bătrâneți se destramă destul de repede pentru tânăra noastră scriitoare, din păcate, fix atunci când Eli descoperă că această tânără impetuoasă i-a captivat inima.
Un volum care te ține bine prins între paginile lui, care pare a dezlănțui o gamă variată de pericole și oameni ce sunt dispuși să meargă până la capăt atunci când își doresc ceva cu adevărat. Această carte are o acțiune alertă, incită cititorul, iar la final, nu-și dorește decât să își găsească pacea, liniștea și speranța.

Trădare la Bella Terra

Intensă și emoționantă, “Trădare la Bella Terra” oferă cititorilor un final de serie ce-ți taie respirația.
Este povestea lui Noah, cel mai mic dintre frații Di Luca. O poveste care te surprinde. Se dovedește că acestui băiat îi curge în vene sânge de nobil rus. O familie care se dovedește a fi ceva mai mult decât te-ai aștepta.

Familia Propov, familia mamei lui, este cea care a reușit să-l rănească cel mai tare, dar și să-l întărească. Sunt un grup de hoți destul de renumiți, ce îl învață și antrenează pentru a-și apăra viața.

Penelope, fosta lui iubită din tinerețe, se dovedește a fi fiica dușmanului recunoscut al familiei sale: Joseph Bianchin. Mama ei avea doar 18 ani atunci când tatăl ei a sedus-o. Cu toate acestea, cunoscându-l, nu a dorit să îl lase să se implice în creșterea fiicei ei.

Fiecare dintre ei are o poveste complicată, învăluită în secrete, răni despre care ceilalți nu știu absolut nimic.

Noah este conștient că va muri de tânăr dacă nu reușește să ducă la bun sfârșit misiunea încredințată de mama lui.

Penelope a trecut prin tragedii peste tragedii în ultimul an: și-a pierdut soțul în urma unui accident de mașină, mama i-a murit de cancer, dar toate astea nu au doborât-o. Ceea ce a reușit să o frângă a fost decesul fiicei sale nenăscute, Penelope fiind însărcinată în șase luni atunci când i-a murit soțul…
Dar, într-un stil tipic destinului, Noah și Penelope sunt doi tineri care se iubesc, în ciuda trecutului lor complicat și plin de suferință. Deși sunt reticenți amândoi atunci când se reîntâlnesc, Noah este conștient că este îndrăgostit de ea și că tânăra are tot dreptul să îl urască.

Deși trecutul i-a făcut să se îndepărteze și Noah a rănit-o emoțional pe tânăra Penelope; prezentul îi aduce din nou împreună. Rămâne de văzut dacă vor reuși să depășească trecutul și să își acorde o șansă.

O lectură plină de suspans și emoție, ce te ține cu sufletul la gură. Pericolul pândește îndeaproape și pare că nu există nici o șansă pentru a fi anihilat.

4 gânduri despre &8222;Seria “Bella Terra” de Christina Dodd&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.