Acea scânteie de Vi Keeland

Titlul original: The spark

Autoare: Vi Keeland

Editura: Bookzone

Colecția: Midnight Books 18+
Traducere: Ina Cassandra Halichias

Anul apariției: 2022

Număr de pagini: 424

Niciodată nu știi ce povești de viață se ascund în spatele unui om.

Niciodată nu știi ce povești de viață îi pregătește în continuare universul…

Autumn și Donovan sunt protagoniștii unui joc al sincronicităților. Destinul îi include pe amândoi într-o serie de întâmplări și circumstanțe din care nu au cum să scape. Trebuie să se vadă, trebuie să colaboreze, chiar dacă tensiunea dintre ei crește și devine insuportabilă. Cu fiecare întâlnire, Autumn se simte din ce în ce mai atrasă de el, ceea ce o face să vrea să fugă și mai mult. Și mai departe.

Trecutul o urmărește, e ca o umbră care-i acoperă inima. Însă Donovan nu e doar sexy și nu are doar skill-uri de avocat de succes, ci e perseverent și, ușor-ușor, străduindu-se mai mult de un an să o convingă de sentimentele lui, reușește să dărâme zidul. Autumn îi împărtășește cel mai întunecat și mai dureros secret din viața ei. Surprinzător, felul în care Donovan îi susține vulnerabilitatea o face să capete încredere în el și să îi ofere o șansă. Totul decurge de minune între ei, până când…”

Un roman intens, ce tratează probleme stringente ale societății, cu o poveste de viață ce se conturează treptat, stârnind interesul cititorului.

Totul pornește cu niște bagaje încurcate la aeroport… Astfel, Autumn și Donovan ajung să petreacă un weekend magic împreună, care rămâne întipăritvîn sufletul bărbatului chiar și după luni de zile de la dispariția misterioasă a femeii căreia nu-i cunoaște nici măcar numele complet.

Dar soarta pare hotărâtă să-i readucă împreună!

Donovan este un avocat de succes, pregătit să devină partener, și primește un caz pro bono de care trebuie să se ocupe. Astfel, ajunge să o reîntâlnească pe Autimn, care este asistenta socială a micului Autumn Storm, un orfan de 12 ani ajuns în sistem, un tânăr foarte deștept, dar care are magnet pentru belele.

Acea scânteie este un romance contemporan emoționant, ce te prinde în mreje chiar de la primele pagini. Autoarea creează personaje puternice, de impact, cu un trecut plin de secrete ce ies la iveală treptat, ce reușesc să lupte cu greutățile pe care viața le aruncă în calea lor.

O poveste despre teama de a fi rănit, despre lupta cu propriile temeri.

„– Nu știu ce aș mai putea spune ca să te conving. Așa că am de gând să-ți arăt.

S-a uitat cu atenție în ochii mei.

– Oprește-mă acum, dacă nu ești de acord cu asta.”

Atracția dintre cei doi este imediată, sar scântei de câte ori se află unul în preajma celuilalt. Dar în timp ce Donovan lasă să se înțeleagă că își dorește o relație serioasă, Autumn pare hotărâtă să figă de așa ceva. Asta în ciuda sentimentelor pe care tânărul avocat i le stârnește.

Vi Keeland a reușit să îmi capteze atenția cu Acea scânteie oferindu-mi o poveste cu o enigmă pe care abia aștept să o despușesc.

Sunt tare curioasă să descopăr de ce o femeie preferă să stea într-o relație cu un bărbat care nu îi stârnește emoții și nici nu-i pune trupul pe jar, dacă are posibilitatea de a trăi o poveste deosebită. De ce fuge de sentimente profunde?

Povești de viață emoționante, pline de durere, ce lasă o amprentă puternică în sufletul cititorilor. De la copii crescuți de părinți iresponsabili și dependenți de droguri, la traiul pe străzile unui cartier periferic unde bandele de cartier fac legea – aceasta fiind povestea lui Donovan. O poveste cu atât mai impresionantă cu cât descoperi tânărul care a luptat pentru a ajunge unde este acum, un avocat de succes, bine plătit.

De asemenea, printre năpăstuiții societății descoperi și oameni ce încă sunt capabili să facă fapte bune pentru cei sărmani, cum este cazul lui Bud, care oferă o masă caldă celor săraci, așa cum a făcut și cu Donovan când era un puști.

Cazul lui Autumn este mai special. Dacă la început te face să te întrebi de ce este atât de închisă în ea, pe parcurs descoperim o tânără căreia îi este cu adevărat frică să aibă încredere în propria judecată.

Acea scânteie este cu siguranță o poveste numai bună de citit în vacanță! Ți se lipește de suflet și ajungi să adori personajele. Nu te poți abține să nu cauți un Donovan în jur, să privești cu atenție și în profunzime pentru a descoperi o Autumn, ori pur și simplu încercând să descoperi ce poveste de viață poate ascunde fiecare persoană pe lângă care treci.
O poveste care îmbină traumele tinereții cu iubirea. Un roman ce reușește să prezinte iubirea ca un balsam pe cicatricile lăsate pe suflet de trecut. O lectură emoționantă, senzuală și plină de pasiune, cu două personaje de neuitat!

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.